Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Πολ έκανε επιτέλους αυτό για το οποίο ήρθε στον Ολυμπιακό

Ο Πολ έκανε επιτέλους αυτό για το οποίο ήρθε στον Ολυμπιακό

Ο Μπράντον Πολ, με μια πολύ γεμάτη εμφάνιση θύμισε τον... συνεπώνυμό του Κρις από το ΝΒΑ, οδηγώντας τον Ολυμπιακό σε μια νίκη εκτός λογικής στην έδρα της ΤΣΣΚΑ με 84-79.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μιας σπουδαία νίκη στην Μόσχα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ με 84-79, με τον Μπράντον Πολ να πραγματοποιεί την καλύτερη εμφάνισή του με την ερυθρόλευκη φανέλα!

Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν εξαιρετικός και βοήθησε τα μέγιστα τον Ολυμπιακό να «αλώσει» την έδρα της ρώσικης αρκούδας. Συγκεκριμένα, ο άσος της πειραϊκής ομάδας, έμεινε στο παρκέ για 23:23 λεπτά, στα οποία είχε 20 πόντους με 3/5 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 8/9 βολές, ενώ παράλληλα είχε 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο, συγκεντρώνοντας 24 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης.

Μια υπέροχη εμφάνιση από τον Μπράντον Πολ, που έδειξε την σπουδαία του κλάση, βγήκε νικητής στη μάχη με τα γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και βοήθησε τον Ολυμπιακό να πετύχει μια σπουδαία νίκη.

Ο Πολ στα τελευταία παιχνίδια έχει ανέβει και αποδεικνύει γιατί οι Ερυθρόλευκοι τον ήθελαν στην ομάδα τους. Στα πρώτα τρία παιχνίδια είχε συνολικά 9 πόντους, ενώ στα δύο τελευταία, με Μπασκόνια και ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει πετύχει 35 πόντους.

Και αν η εμφάνισή του στην Μπασκόνια επισκιάστηκε από το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, απόψε τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Ήταν εξαιρετικός και οδήγησε τους Πειραιώτες σε μια πολύ μεγάλη νίκη.

Sports in

Τι είπε ο Μεντιλίμπαρ για Τζολάκη, ΠΑΟΚ, Άστον Βίλα και τη θερμή υποδοχή του κόσμου

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε, μεταξύ άλλων, για το κρίσιμο ντέρμπι της Κυριακής (21/4, 20:30) με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024