Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παρέμβαση Ζαχαράκη για την παρέλαση α λα Monty Python

Παρέμβαση Ζαχαράκη για την παρέλαση α λα Monty Python

Με τον δήμαρχο της περιοχής και τη διευθύντρια εκπαίδευσης, επικοινώνησε η Σοφία Ζαχαράκη με φόντο την παρέλαση 10 κοριτσιών α λα Monty Python στον δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας

Την δράση 10 κοριτσιών που παρέλασαν α λα Monty Python στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας  σχολίασε η υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη.

«Δεν πρόκειται για μαθητές, ούτε για δημότες της περιοχής»

«Ενημερωθήκαμε για το συμβάν της Φιλαδέλφειας, ένα συμβάν κατά τη διάρκεια της παρέλασης που προκάλεσε πάρα πολλές αντιδράσεις. Επικοινωνήσαμε σήμερα το πρωί με τον δήμαρχο της πόλης και τη διευθύντρια εκπαίδευσης και η ενημέρωση ήταν ότι δεν πρόκειται για μαθητές των σχολείων της περιοχής, αλλά ούτε και για δημότες, όπως μας ενημέρωσε ο δήμαρχος» είπε η Σοφία Ζαχαράκη.

Ήταν μια καλλιτεχνική παρέμβαση λένε τα 10 κορίτσια

Πάντως σε κείμενό τους που απέστειλαν στην Εφημερίδα των Συντακτών τα 10 κορίτσια τονίζουν μεταξύ άλλων: «Υπήρξαμε για λίγο στρατιωτάκια που αρχίζουν να ξεκουρδίζονται, να βραχυκυκλώνουν απέναντι στις διαταγές, τα παραγγέλματα, τα εμβατήρια. Ίσως γιατί πλέον δεν μας πείθουν οι ιδέες που ενσαρκώνονται σε όλα αυτά».

Όπως αναφέρουν, προχώρησαν σε μια «επέμβαση εκτάκτου ανάγκης» «χωρίς την παραμικρή άσκηση βίας», κάνοντας λόγος για «καλλιτεχνική παρέμβαση».

Όσον αφορά τον λόγο που τα κορίτσια επέλεξαν τη συγκεκριμένη περιοχή αναφέρουν ότι «επιλέξαμε να πάμε στο δήμο της Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας σε μια γειτονιά χτισμένη από πρόσφυγες,  τους κατεξοχήν περιττούς και απόβλητους της ελληνικής κοινωνίας και τότε και τώρα».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024