Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα Φιλαδέλφεια : Διχάζει η α λα Monty Python παρέλαση - Μυστήριο η ταυτότητα των γυναικών

Νέα Φιλαδέλφεια : Διχάζει η α λα Monty Python παρέλαση – Μυστήριο η ταυτότητα των γυναικών

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες το βίντεο από τη μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Νέα Φιλαδέλφεια, που δείχνει μια ομάδα γυναικών να «παρελαύνει» με κοροϊδευτικό τρόπο μιμούμενη τον βηματισμό των Monty Python

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες το βίντεο από τη μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Νέα Φιλαδέλφεια, που δείχνει μια ομάδα γυναικών να «παρελαύνει» με κοροϊδευτικό τρόπο μιμούμενη τον βηματισμό των Monty Python.

Το περιστατικό έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, με τον δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Γιάννη Βούρο, να κάνει λόγο για «γελοία υποκείμενα χλεύασαν και προσέβαλαν τη μνήμη των πεσόντων».

Στο βίντεο φαίνεται μια ομάδα γυναικών που φορώντας τα ρούχα της παρέλασης, κάνουν έναν περίεργο βηματισμό που θυμίζει διάσημο σκετς των Monty Python.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, με τα social media να έχουν «διχαστεί» σε δύο στρατόπεδα. Εκείνους που «αφορίζουν» τα παιδιά επειδή δεν σεβάστηκαν την παρέλαση και εκείνους, οι οποίοι τα δικαιολογούν λόγω -κυρίως- ηλικίας.

https://twitter.com/22Fotiadis/status/1189441036206166016

https://twitter.com/Rika_Skafida/status/1189417304016093185

Μυστήριο με την ταυτότητα των γυναικών

Εν τω μεταξύ, μυστήριο καλύπτει την ταυτότητα των γυναικών, καθώς παρότι στην αρχή υπήρχαν υποψίες ότι ήταν μαθήτριες Λυκείου της Χαλκηδόνας, εν τέλει κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται.

Το βίντεο δημοσίευσε η τοπική ιστοσελίδα filadelfia-xalkidona.gr σημειώνοντας ότι οι γυναίκες δεν έχουν καμία σχέση με σχολεία της περιοχής.

Αντίθετα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι γυναίκες παρεισέφρησαν μεταξύ δύο σχολείων της Νέας Φιλαδέλφειας και της Χαλκηδόνας, λίγο πριν φτάσουν μπροστά στην εξέδρα των επισήμων.

Σημειώνεται, μάλιστα, ότι η πρώτη κοπέλα της ομάδας που προχώρησε στην κίνηση αυτή, κρατά την ελληνική σημαία. Η συγκεκριμένη ήταν η μόνη που δεν έκανε κινήσεις, την ώρα που όλες οι υπόλοιπες κουνιόντουσαν με αλλοπρόσαλλες κινήσεις που φαίνεται πως βασίζονταν σε διάφορες μιμήσεις, όπως πτηνού!

Σημειώνεται, επίσης, ότι καμία δεν γελούσε, γεγονός που σύμφωνα με την ιστοσελίδα καταδεικνύει ότι επρόκειτο για στημένη και οργανωμένη κίνηση.

Μάλιστα, η ομάδα των γυναικών φέρεται να έφτασε μπροστά στους επισήμους, όπως ήταν ο Μητροπολίτης Ιωνίας – Φιλαδελφείας Γαβριήλ και τον δήμαρχο, Γιάννης Βούρος.

«Γελοία υποκείμενα αυτοί που διακωμώδησαν την παρέλαση»

Η εν λόγω κίνηση, προκάλεσε και την οργή του δημάρχου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας, Γιάννη Βούρου. Με ανάρτησή του, καταφέρεται εναντίον τους με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, χαρακτηρίζοντάς τες «γελοία υποκείμενα».

Σημειώνει μάλιστα, πως έχει ξεκινήσει η «ταυτοποίηση αυτών των αξιολύπητων νεαρών κοριτσιών, καθώς ο Δήμος υποχρεούται να υπερασπιστεί στο ακέραιο την αξιοπρέπειά του».

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Δυστυχώς τη χθεσινή μεγαλειώδη επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο μας, της Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας στιγμάτισε μια μικρή μερίδα γελοίων υποκειμένων χλευάζοντας και προσβάλλοντας τη μνήμη των πεσόντων στο έπος του ’40 και μάλιστα υπό τη σκέπη της ελληνικής σημαίας.

Τα άτομα αυτά φορώντας στολή παρέλασης παρεισέφρησαν από κάποιο στενό της Λεωφόρου Δεκελείας ανάμεσα στα σχολεία της πόλης που παρήλαυναν κανονικά. Η ταυτοποίηση αυτών των αξιολύπητων νεαρών κοριτσιών έχει ξεκινήσει, καθώς ο Δήμος υποχρεούται να υπερασπιστεί στο ακέραιο την αξιοπρέπειά του».

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024