Αναφερόμενος στον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, επισημαίνει πως «είναι κρίσιμος παράγοντας. Άνθρωπος των συμβιβασμών, θεωρείται δεδομένο ότι θα ψάξει μια μέση λύση»

Τις εξελίξεις στην Προανακριτική Επιτροπή για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, σχολιάζει ο διευθυντής της εφημερίδας «Τα Νέα», Γιώργος Μαντέλας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του One Channel.

«Υπάρχουν δύο διαφορετικές γραμμές εντός ΣΥΡΙΖΑ. Πολάκης-Τζανακόπουλος-Ραγκούσης και ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ. Αφήνουν τη «βρώμικη» δουλειά σε αυτούς οι οποίοι λένε πράγματα τα οποία θέλει να ακούσει μια μερίδα του κόσμου, ως κόμμα ωστόσο λειτουργούν θεσμικά» σημειώνει.

Προσθέτει δε πως «ο κ. Πολάκης θα πράξει ό,τι του πει ο κ. Τσίπρας. Όταν του πει ο αρχηγός «σταματάμε» αυτός θα σταματήσει. Ο ΣΥΡΙΖΑ πηγαίνει με το σκεπτικό «βλέποντας και κάνοντας» στην υπόθεση».

Αναφερόμενος στον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, επισημαίνει πως «είναι κρίσιμος παράγοντας. Άνθρωπος των συμβιβασμών, θεωρείται δεδομένο ότι θα ψάξει μια μέση λύση. Θα αναζητηθούν και άλλες εναλλακτικές. Και ο δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ Μαξίμου και Κουμουνδούρου είναι πάντοτε ανοικτός».

Πηγή: onetv.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr