Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Φέγενορντ στο ΟΑΚΑ για τα… πιτσιρίκια του Παναθηναϊκού

Η Φέγενορντ στο ΟΑΚΑ για τα… πιτσιρίκια του Παναθηναϊκού

Σκάουτερ της ολλανδικής ομάδας ταξίδεψε στη χώρα μας για να δει αγωνιζόμενους τους Έλληνες νεαρούς του Παναθηναϊκού. Το... tour που έκανε στα γήπεδα της Αθήνας.

Από πέρσι, όταν ο Γιώργος Δώνης ξεκίνησε να τους χρησιμοποιεί, υπήρξαν αγώνες του Παναθηναϊκού που στο γήπεδο βρίσκονταν σκάουτερς ξένων συλλόγων για να τους παρακολουθήσουν. Τα νέα παιδιά του τριφυλλιού είχαν κάνει αίσθηση. Και το ενδιαφέρον από ξένους συλλόγους ολοένα και αυξανόταν.

Ο Μπουζούκης και ο Χατζηγιοβάνης ήταν εκείνοι που πρώτοι απ’ όλους διάβασαν τα ονόματά τους σε δημοσιεύματα του εξωτερικού. Σε Γερμανία και Ιταλία. Και όχι μόνο. Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει και φέτος το πρότζεκτ με αρκετά νέα παιδιά στη σύνθεσή του και οι ξένοι σκάουτερς αρχίζουν να εμφανίζονται και πάλι. Παρά την άσχημη πορεία της ομάδας.

Ένας απ’ αυτούς βρέθηκε χθες το μεσημέρι στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας έχοντας καρφωμένα τα μάτια του σε 2-3 Έλληνες παίκτες του Παναθηναϊκού. Το ματς των πράσινων με τη Λάρισα ήταν ο λόγος του ταξιδιού ανθρώπου της Φέγενορντ στη χώρα μας.

Ο σκάουτερ της ολλανδικής ομάδας ήρθε… συστημένος για να τσεκάρει περιπτώσεις νεαρών παικτών του τριφυλλιού και έφυγε από το ΟΑΚΑ με γεμάτο το μπλοκάκι με τις σημειώσεις του. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό η Φέγενορντ να επιστρέψει για να τσεκάρει εκ νέου κάποιους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, οι οποίοι έχουν ξεχωρίσει στη λίστα της ολλανδικής ομάδας, που αναζητεί ταλέντα σε όλη την Ευρώπη.

Φυσικά, ο Ολλανδός σκάουτερ, με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Αθήνα, δε θα μπορούσε να μην επισκεφτεί και άλλα γήπεδα που υπήρχαν αγώνες της μεγάλης κατηγορίας. Και πέρασε ένα… εξάωρο βλέποντας ποδόσφαιρο.

Αποχώρησε από το ΟΑΚΑ λίγο πριν τις 17:00 με προορισμό το Περιστέρι, όπου είδε το ματς του Ατρόμητου με τον Πανιώνιο και το εντυπωσιακό 4-0 των Περιστεριωτών, ενώ αμέσως μετά το Περιστέρι κατευθύνθηκε στο Φάληρο για να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Ωστόσο η… βάση του ταξιδιού του ήτανβ το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Και το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ. Και η λίστα του είχε ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού, δίπλα στα ονόματα των οποίων κράτησε πολλές σημειώσεις. Τα υπόλοιπα… προσεχώς.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024