Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φλεβαράκης: «Να διαχειριστούμε τα προβλήματα μας»

Φλεβαράκης: «Να διαχειριστούμε τα προβλήματα μας»

Ο Κώστας Φλεβαράκης τόνισε ότι για να πάρει ο ΠΑΟΚ την πρώτη του ευρωπαϊκή νίκη θα πρέπει να βρει τρόπο να διαχειριστεί τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Ο Κώστας Φλεβαράκης μίλησε για την αναμέτρηση με τη Νεπτούνας (29/10, 19:00) για το Basketball Champions League. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να βρει τρόπο να διαχειριστεί τα προβλήματά του.

Παράλληλα, ο κόουτς του «Δικεφάλου του Βορρά» ζήτησε τη συμπαράσταση του κόσμου και αναφέρθηκε στην Νεπτούνας και στο τι χρειάζεται να κάνει ο ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Φλεβαράκης:

Για το παιχνίδι με την Νεπτούνας: «Σε κάθε παιχνίδι εμείς θέλουμε να παλεύουμε, αυτό που μας ενδιαφέρει αύριο είναι να τα δώσουμε όλα και να πάρουμε την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη, η οποία θα μας δώσει και ψυχολογική τόνωση.

Η Νεπτούνας είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα, έχουν αρκετά ψηλά παιδιά, ειδικά στην περιφέρεια, παίζοντας με ψηλές πεντάδες στο παρκέ , υπάρχουν έμπειροι παίκτες όπως ο Ντελινικάιτις, είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να επιβάλλουμε στο παρκέ αυτά που έχουμε ετοιμάσει»

Για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια: «Ο ΠΑΟΚ φέτος έχει να αντιμετωπίσει πάρα πολλά προβλήματα, το θέμα είναι να μπορέσουμε να τα διαχειριστούμε σωστά, και να δώσουμε το καλύτερο δυνατό.

Σίγουρα το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ήφαιστο είναι πολύ πιο σημαντικό, αλλά θα αγωνιστούμε και αύριο με την ίδια σοβαρότητα. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να έρθει και ο κόσμος στο γήπεδο, ώστε να μας στηρίξει όπως έκανε στα προηγούμενα παιχνίδια, και ειδικά με τον Παναθηναϊκό».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024