Χρόνο συμμετοχής σε 21 ποδοσφαιριστές έχει δώσει ο Αμπέλ Φερέιρα μετά τα πρώτα 12 επίσημα παιχνίδια της σεζόν, μετά την επάνοδο των Ζοσέ Μαουρίσιο και Αντελίνο Βιεϊρίνια από τους τραυματισμούς τους.
Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο είναι πρώτος σε λεπτά συμμετοχής την εφετινή σεζόν με 1076, ενώ ο Δημήτρης Γιαννούλης βρίσκεται στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Δημήτρης Γιαννούλης με 969.
Τα λιγότερα λεπτά συμμετοχής έχουν οι δύο παίκτες που επέστρεψαν πρόσφατα από τους σοβαρούς τραυματισμούς που είχαν. Ο λόγος για του Μαουρίσιο και Βιεϊρίνια, οι οποίοι έχουν 37 και 11 λεπτά συμμετοχής αντίστοιχα.
Από τους «ενεργούς» παίκτες στο ρόστερ δεν έχουν χρησιμοποιηθεί μόνο οι Λάζαρος Λάμπρου, Ενέα Μιχάι και Πόντους Βέρνμπλουμ, με τον τελευταίο να ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας μετά τον τραυματισμό του.
LIVE: Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης για την 35η αγωνιστική της La Liga. Τηλεοπτικά από Novasports 1.
Με φινάλε-θρίλερ η ΑΕΚ, κατάφερε να σκοράρει με τον Ζοάο Μάριο στις καθυστερήσεις και νίκησε 2-1 τον Παναθηναϊκό. 'Ετσι κατέκτησε και μαθηματικά το 14ο πρωτάθλημα της ιστορίας της
Ο Ολυμπιακός για ένα ακόμη με τον ΠΑΟΚ έχασε τα άχαστα, ο Δικέφαλος πήρε την ισοπαλία (1-1) και το προβάδισμα για τη 2η θέση, την ώρα που η ΑΕΚ έπαιρνε το πρωτάθλημα στη Νέα Φιλαδέλφεια.