Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Τρίτη νίκη για τον Μαρτίνς στα τέσσερα τελευταία ντέρμπι!

Ολυμπιακός: Τρίτη νίκη για τον Μαρτίνς στα τέσσερα τελευταία ντέρμπι!

Στα τελευταία τέσσερα ντέρμπι, φέτος και πέρσι, ο Ολυμπιακός με τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο του έχει τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Μάλιστα η ισοπαλία είναι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (22/9), στο οποίο οι Πειραιώτες ισοφαρίστηκαν στο 90’ με πέναλτι.

Ο Ολυμπιακός πήρε το ντέρμπι με την ΑΕΚ και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας. Ενα ντέρμπι, στο οποίο ήταν καλύτερος και θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα γκολ.

Μια μεγάλη νίκη για τον Ολυμπιακό, που φέρει επάνω της φυσικά τη σφραγίδα του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος σε ένα ακόμα παιχνίδι κοούτσαρε μαεστρικά την ομάδα του και τη οδήγησε στην 7η νίκη της σε 8 αγώνες πρωταθλήματος στη φετινή σεζόν. Παράλληλα, αυτή ήταν η 3η νίκη για τον Πορτογάλο τεχνικό στα τελευταία 4 ντέρμπι που έδωσε ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, στα τελευταία τέσσερα ντέρμπι οι Ερυθρόλευκοι έχουν απολογισμό 3 νίκες και 1 ισοπαλία. Αυτή απέναντι στον Παναθηναϊκό στη φετινή σεζόν στο ΟΑΚΑ. Ένα ματς, το οποίο ο Ολυμπιακός έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια του, καθώς οι Πράσινοι ισοφάρισαν στο 90’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιοάν Μολό.

Εκτός από το αποψινό ντέρμπι, στο οποίο ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη, ο Πέδρο Μαρτίνς είχε οδηγήσει τους Πειραιώτες επίσης στη νίκη στο περσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη (4-1, 17/2/19), αλλά και στο περσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (17/3/19), το οποίο είχε διακοπή για εισβολή οπαδών, τη στιγμή που οι Πειραιώτες ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το περσινό πρώτο μισό έχει δώσει χαρακτήρα νικητή στην ομάδα του, η οποία απέδειξε και στο αποψινό παιχνίδι ότι είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024