Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε ακόμα μια μεγάλη εμφάνιση, που όμως δεν ήταν αρκετή για τους Μπακς προκειμένου να κάνουν το 2/2.
Οι Μπακς γνώρισαν απρόσμενη ήττα από τους Χιτ στην έδρα τους με 131-126 και δεν μπόρεσαν να κάνουν το 2/2 σε ένα παιχνίδι όπου πάλι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έβγαλε μάτια.
Ο Greek Freak ωστόσο δεν μπορούσε να αποτρέψει την ήττα, ειδικά από τη στιγμή που πήγε το ματς στην παράταση με γκολ-φάουλ αρχικά και φόλοου στην εκπνοή, καθώς εκεί αποβλήθηκε με 6 φάουλ και δεν μπόρεσε να βοηθήσει, σε ένα ματς που μέχρι εκείνη την ώρα ήταν ο κορυφαίος στο παρκέ.
Συγκεκριμένα, ο σούπερ σταρ των ελαφιών είχε 29 πόντους με 5/9 βολές, 12/16 δίποντα και 0/5 τρίποντα, καθώς επίσης 17 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 3 κλεψίματα, 2 τάπες και 8 λάθη σε 37 λεπτά.
Η Μαρινέλλα έφυγε από τη ζωή και οι θρύλοι του ελληνικού μπάσκετ, Νίκος Γκάλης και Παναγιώτης Γιαννάκης είπαν το δικό τους «αντίο» στη Μεγάλη Κυρία του ελληνικού τραγουδιού.
Η ανάρτηση των ΚΑΕ Άρης, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού με την οποία αποχαιρετούν τη μεγάλη Μαρινέλλα, τονίζοντας πόσο πολύ αγαπούσε το μπάσκετ η εκλιπούσα.
Ο Παναθηναϊκός ήταν ο νικητής του δεύτερου ημιτελικού της Volley League, επικρατώντας με 3-2 σετ του Ολυμπιακού στο κλειστό του Ρέντη και κάνοντας το 2-0 στη σειρά.