Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η αποστολή της Λάρισας για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Η αποστολή της Λάρισας για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Οι βυσσινί ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς με τον Παναθηναϊκό, με τους Μιχάλη Γρηγορίου να μην έχει στη διάθεσή του τους Γκοΐκοβιτς, Φιλίποβιτς, Σικάφκα, Γιάκο και Χοτζάλι.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λάρισας, ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (27/10, 15:00), για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1.

Οι Βυσσινί μάλιστα το απόγευμα του Σαββάτου προπονήθηκαν στο γήπεδο της Φυλής, ενώ μετά το τέλος του παιχνιδιού δεν θα επιστρέψουν στην Λάρισα, αλλά θα παραμείνουν στην Αθήνα μέχρι την Τρίτη, όταν και θα αναχωρήσουν για την Καλαμάτα, ενόψει του αγώνα της Τετάρτης για το Κύπελλο.

Στο ματς με τον Παναθηναϊκό ο τεχνικός της θεσσαλικής ομάδας, Μιχάλης Γρηγορίου, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Γκοΐκοβιτς, Φιλίποβιτς και Σικάφκα, ενώ εκτός έμεινε για αγωνιστικούς λόγους ο Γιάκος, όπως επίσης και ο Χοτζάλι, ο οποίος έχει ταξιδέψει στην Κίνα με την αποστολή της Εθνικής Ενόπλων.

Αναλυτικά η αποστολή:

Κρίστινσον, Ρίστιτς, Ασούμπρε, Μπράλιτς, Ζίζιτς, Μπούστος, Ντάουντα, Φατιόν, Κάτσε, Μπάλλα, Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς, Σεσέροβιτς, Γκόλια, Στάνκοβιτς, Ουάρντα, Χαλκιαδάκη, Ζίφκοβιτς, Καρανίκα, Μιχαήλ, Μόρα και Μπέρτο.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024