Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα στο «AEL FC ARENA», όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Θεσσαλίας.

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα στο «AEL FC ARENA», όπως ανακοίνωσε η Λάρισα.

Ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος που βρισκόταν το γήπεδο οδήγησε τη διοίκηση να προχωρήσει σε δραστικά μέτρα για τη βελτιστοποίηση του, με τις εργασίες να προχωρούν με γοργούς ρυθμούς.

Μάλιστα, η αλλαγή του χλοοτάπητα επετεύχθη σε συντομότερο χρονικό πλαίσιο απ΄ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί και πλέον η ανάδοχος εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο μπορεί να προχωρήσει στην επόμενη φάση του σχεδιασμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της 5 φάσης των εργασιών της τοποθέτησης του χλοοτάπητα στο AEL FC ARENA από την ανάδοχο εταιρεία Hellasod.

Ήδη από χτες Τρίτη 22/10/2019 η ανάδοχος εταιρεία, με την ολοκλήρωση της τοποθέτησης του χλοοτάπητα πέρασε στην 6 φάση των εργασιών. Η φάση αυτή περιλαμβάνει τη δεύτερη επισπορά του χλοοτάπητα (η πρώτη έγινε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας πριν το κόψιμό του και θα ακολουθήσει η 3 μετά τον αγώνα με τη Λαμία), τον ψεκασμό και τη λίπανση του, καθώς και την αμμοδιανομή της επιφάνειας.

Απόλυτη προτεραιότητα της αναδόχου εταιρείας πλέον είναι αφενός μεν η ανάπτυξη του ριζικού συστήματος, μέσω της λίπανσης και των προγραμματισμένων ποτισμάτων, αφετέρου δε η υγιής ανάπτυξη συνολικά του χλοοτάπητα και της επιφανείας του.

Η όψη αυτή τη στιγμή του χλοοτάπητα έχει ελαφρώς κίτρινο-καφέ χρώμα, όψη φυσιολογική για τις εργασίες που έχουν προηγηθεί (κυρίως λόγω της αμμοδιανομής), η οποία θα βελτιωθεί την επόμενη εβδομάδα με την επίδραση των παρεμβάσεων»

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr