Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τα ξημερώματα στο Άργος μετά από τρομερό τροχαίο δυστύχημα.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα argolikeseidhseis.gr, όχημα στο οποίο επέβαιναν δυο νεαροί, ξέφυγε της πορείας του – πιθανότατα λόγω μεγάλης ταχύτητας – και προσέκρουσε σε τσιμεντένια κολόνα .
Από την σφοδρή σύγκρουση ανασύρθηκαν νεκροί και οι δυο νεαροί.
Ενδεικτικό της μεγάλης ταχύτητάς και της σύγκρουσης που ακολούθησε είναι πως στο όχημα δεν υπάρχει καν η μηχανή του αυτοκινήτου που βρέθηκε στο απέναντι σημείο από την πρόσκρουση.
Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ που παρέλαβε τις σορούς των δυο νεαρών, ενώ έρευνα για τα ακριβή αίτια της σύγκρουσης διενεργεί το τμήμα τροχαίας Άργους.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).