Ολυμπιακός: Ποιο είναι το πλάνο νίκης με την ΑΕΚ
Τι ετοιμάζει ο Πέδρο Μαρτίνς για το Κυριακάτικο ντέρμπι. Τι έχει ξεχωρίσει στην ΑΕΚ και τι θεωρεί «κλειδί» για την επικράτηση.
Έχει… μαλλιάσει η γλώσσα του Πέδρο Μαρτίνς να επαναλαμβάνει πως πρώτος στόχος του Ολυμπιακού είναι το πρωτάθλημα.
Το αν αυτό σημαίνει πως έχει… παρατήσει το Τσάμπιονς Λιγκ φάνηκε στο πως προετοίμασε και παρέταξε τον Ολυμπιακό απέναντι στην πανίσχυρη Μπάγερν.
Ο Μαρτίνς επιδιώκει με το «γεμάτο» ρόστερ που έχει να πετύχει ο Ολυμπιακός κάτι που καμία ελληνική ομάδα δεν μπορεί.
Να πετύχει παντού.
Διαβάστε περισσότερα εδώ
- Τι είπε ο Εμπαπέ για την κατάστασή του και για την πρόκριση της Γαλλίας: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»
- Συναγερμός στη Γαλλία, ο Εμπαπέ αποχώρησε τραυματίας και έβαλε πάγο στο πόδι (vids)
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4» (vid)
- Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τη Γαλλία: Ο Μπόνο απέκρουσε πέναλτι του Εμπαπέ (vid)
- Χάαλαντ: «Αν δείτε τι συμβαίνει στη Νορβηγία, θα καταλάβετε ότι δεν είναι η συνηθισμένη εικόνα της χώρας»
- Γαλλία: Το ματς με το Μαρόκο έφερε 20.000 αστυνομικούς στους δρόμους
- Επίσημα στην Άρσεναλ ο Ιλάν Μελιέ
- Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχωρεί από το «Ολντ Τράφορντ» μετά από 115 χρόνια – Η νέα τοποθεσία (vid, pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442