Ολυμπιακός: Ποιο είναι το πλάνο νίκης με την ΑΕΚ
Τι ετοιμάζει ο Πέδρο Μαρτίνς για το Κυριακάτικο ντέρμπι. Τι έχει ξεχωρίσει στην ΑΕΚ και τι θεωρεί «κλειδί» για την επικράτηση.
Έχει… μαλλιάσει η γλώσσα του Πέδρο Μαρτίνς να επαναλαμβάνει πως πρώτος στόχος του Ολυμπιακού είναι το πρωτάθλημα.
Το αν αυτό σημαίνει πως έχει… παρατήσει το Τσάμπιονς Λιγκ φάνηκε στο πως προετοίμασε και παρέταξε τον Ολυμπιακό απέναντι στην πανίσχυρη Μπάγερν.
Ο Μαρτίνς επιδιώκει με το «γεμάτο» ρόστερ που έχει να πετύχει ο Ολυμπιακός κάτι που καμία ελληνική ομάδα δεν μπορεί.
Να πετύχει παντού.
Διαβάστε περισσότερα εδώ
- Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-0: Κατέκτησε το 29ο πρωτάθλημα στην ιστορία της η «Μπάρτσα»!
- Μίλαν-Αταλάντα 2-3: «Κραχ» των γηπεδούχων και κίνδυνος να χάσει το Champions League
- Όλα τα γκολ της αγωνιστικής σε πλέι οφ και πλέι άουτ της Super League (vids)
- Πλήρες ροτέισον από τον Μαρτίνεθ, στην ήττα της Βαλένθια από τη Μπασκόνια, πριν τον «τελικό» με Παναθηναϊκό
- Ο «δρόμος» της ΑΕΚ στο Champions League – Πότε είναι οι αγώνες
- Τραυματίστηκε o Καρέτσας και αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια (vid)
- Πότε θα γίνει η απονομή του πρωταθλήματος στην ΑΕΚ
- Ο Μαρτίνεθ επιβεβαίωσε ότι είναι ξεπεσμένος ελίτ και ότι ο Λανουά είναι ακατάλληλος αρχιδιαιτητής (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442