Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Μία… ανάσα από ένα ακόμη sold out, έμειναν μόνο 500 εισιτήρια για ΑΕΚ

Ολυμπιακός : Μία… ανάσα από ένα ακόμη sold out, έμειναν μόνο 500 εισιτήρια για ΑΕΚ

Το φαληρικό γήπεδο θα είναι γεμάτο στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ, καθώς έχουν απομείνει αδιάθετα μόλις 500 εισιτήρια – Μέσω ίντερνετ και από τα εκδοτήρια τα τελευταία «μαγικά χαρτάκια»

Κατάμεστο θα είναι το Καραϊσκάκη στον κυριακάτικο αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1, καθώς οι οπαδοί των Πειραιωτών έχουν εξαφανίσει τα περισσότερα εισιτήρια και έχουν απομείνει πλέον μόλις 500!

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού αποδεικνύουν έμπρακτα τη στήριξή τους στον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές της αγαπημένης τους ομάδας και περιμένουν από τους παίκτες του Πορτογάλου τεχνικού να τους ανταμείψουν με μια μεγάλη νίκη επί της Ένωσης.

Το sold out είναι πλέον θέμα ωρών, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να ετοιμάζεται για μία ακόμα μεγάλη βραδιά.

Όσα εισιτήρια έχουν απομείνει για το ματς με την ΑΕΚ, διατίθενται μέσω ίντερνετ, ενώ από την Παρασκευή (25/10) οι φίλοι του Ολυμπιακού θα μπορούν να προμηθευτούν τα τελευταία «μαγικά χαρτάκια» και από τα εκδοτήρια του Γ. Καραϊσκάκης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το φαληρικό γήπεδο ήταν κατάμεστο και στο παιχνίδι της Τρίτης με την Μπάγερν Μονάχου και οι οπαδοί των Πειραιωτών είχαν δημιουργήσει σε ένα ακόμα ευρωπαϊκό παιχνίδι φανταστική ατμόσφαιρα.

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς και των παικτών του, οι οποίοι μετά το τέλος του αγώνα αποθέωσαν τους φιλάθλους τους και τους ευχαρίστησαν για τη στήριξη και τη βοήθειά τους.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024