Πώς μπορούμε να κερδίζουμε μέσα από αυτή

Η σημασία της επιβράβευσης είναι ίσως από τα πρώτα μαθήματα που πήραμε ως παιδιά. Το «μπράβο» που ακούσαμε ισοδυναμούσε με τη μεγαλύτερη επιτυχία. Γι’ αυτό και ως ενήλικες η επιβράβευση γίνεται η κινητήριος δύναμη πίσω από τις επιλογές μας στη δουλειά, αλλά και στην καθημερινότητά μας. Υλική ή ηθική, η επιβράβευση μάς οδηγεί για να πάμε μπροστά, να κερδίσουμε περισσότερα.

Παράλληλα, το «μπράβο» είναι μια λέξη – στήριξης και στις σχέσεις μας. Τη χρειαζόμαστε και την χρειάζονται και οι άνθρωποι με τους οποίους έχουμε σχέσεις ζωής. Μαζί με αυτούς ξεπερνάμε εμπόδια, πάμε πιο μπροστά, οδηγούμαστε σε επιτυχίες.

Την οπτική αυτή συμμερίζεται και η Εθνική Τράπεζα, ένας οργανισμός που έχει αποδείξει στην πράξη ότι υπάρχει στη ζωή μας για να την βελτιώνει και να την αναβαθμίζει.

Θέλοντας να συμπορεύεται μαζί μας μέσα στα χρόνια, έχει δημιουργήσει το go4more, το πρώτο και μοναδικό πρόγραμμα επιβράβευσης που ανταμείβει τη συνολική μας σχέση με την Τράπεζα. Τώρα, με το go4more κερδίζουμε πόντους από όλα τα προϊόντα που διατηρούμε με την Εθνική, και όχι μόνο από τις συναλλαγές με  κάρτα. Όλοι αυτοί οι πόντοι μπορούν να εξαργυρωθούν σε επόμενες αγορές μας με τη χρήση οποιασδήποτε κάρτας της Εθνικής – πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης – ως χρηματική έκπτωση, σε χιλιάδες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα. Επίσης, ένα ακόμα πλεονέκτημα του προγράμματος είναι η επιβράβευσή μας σε πόντους για όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιούμε με οποιαδήποτε κάρτα της Εθνικής Τράπεζας, σε όποια επιχείρηση  και μέρος του κόσμου κι αν βρεθούμε, και όχι μόνο στο δίκτυο συνεργατών του προγράμματος. Το go4more αποτελεί, στην ουσία, ένα διαρκές ευχαριστώ προς όλους εμάς.

Προσπαθώντας, μάλιστα, να συμβάλει στην ικανοποίηση κάθε μας ανάγκης, συνεργάζεται με μία μεγάλη ποικιλία επιχειρήσεων, καλύπτοντας καθημερινές ‘στάσεις΄ των καταναλωτών, όπως super market και πρατήρια καυσίμων, αλλά και κάθε άλλη περίσταση, όπως τις αγορές από καταστήματα επίπλων, ειδών ένδυσης ή ομορφιάς, οικιακών συσκευών και πολλών άλλων. Και όχι μόνο. Λαμβάνοντας υπόψιν και εποχιακές ή έκτακτες ανάγκες που αφορούν όλους μας, το πρόγραμμα προχωρά κάθε μήνα σε προσφορές. Μία από αυτές είναι, για τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο, η παροχή πολλαπλάσιων πόντων go4more, δυνατότητας άτοκων δόσεων και δωροεπιταγών με την παραγγελία πετρελαίου θέρμανσης, σε όλη την Αττική, από την ελίν.

Φαίνεται, λοιπόν, η Εθνική Τράπεζα να ανταμείβει στην πράξη όσους την εμπιστεύονται και αναπτύσσουν παρέα σχέσεις ζωής, όπως πρέπει να είναι η σχέση με την Τράπεζά σου.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr