Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χανιά: Περίεργο ατύχημα με θύμα μετανάστη - Σκληρές εικόνες

Χανιά: Περίεργο ατύχημα με θύμα μετανάστη – Σκληρές εικόνες

Ο οδηγός ενός αγροτικού οχήματος παρέσυρε έναν ποδηλάτη περίπου 40 χρόνων, πακιστανικής καταγωγής, ρίχνοντάς τον κάτω και προκαλώντας του τραύματα.

Ενα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε στο μεσημέρι της Πέμπτης στα Χανιά, στην περιοχή της Χρυσοπηγής.

Ο οδηγός ενός αγροτικού οχήματος παρέσυρε έναν ποδηλάτη περίπου 40 χρόνων, πακιστανικής καταγωγής, ρίχνοντάς τον κάτω και προκαλώντας του τραύματα.

Στη συνέχεια εξαφανίστηκε εγκαταλείποντας τον 40χρονο αιμόφυρτο.

Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τραυματισμένος ενώ η Τροχαία Χανίων ερευνά τα αίτια του τροχαίου.

Αρωμα ρατσιστικής επίθεσης

Με μια πρώτη ματιά, το περιστατικό μοιάζει με ένα απλό τροχαίο. Υπάρχει ωστόσο πιθανότητα να μην είναι ατύχημα αλλά ένα ακόμα περιστατικό από σειρά εσκεμμένων επιθέσεων που πιθανόν έχουν ρατσιστικό υπόβαθρο.

Αυτο, επειδή, δεν είναι η πρώτη φορά που ο 40χρονος εργάτης μαζί με άλλους 3 αλλοδαπούς εργάτες, συναδέφους του, πέφτουν θύματα τέτοιων επιθέσεων.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, πριν από ένα μήνα ενώ οι συγκεκριμένοι τέσσερις εργάτες πήγαιναν με τα ποδήλατά του στη δουλειά τους, ένα αυτοκίνητο τους χτύπησε από πίσω.

Στη συνέχεια εκείνοι που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, βγήκαν έξω από το αμάξι με σιδερολοστό, τους έσπασαν τα ποδήλατα και χτύπησαν και τους εργάτες στα πόδια.

Τότε μάλιστα, ο ένας είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο, χωρίς ευτυχώς να έχει τραυματιστεί σοβαρά. Το περιστατικό εκείνο δεν είχε καταγγελθεί στην αστυνομία.

Μια εβδομάδα μετά το περιστατικό αυτό, ένας από την παρέα των τεσσάρων εργατών, ο οποίος ήταν μαροκινής καταγωγής βρισκόταν πάνω το ποδήλατό του, όταν του πέταξαν μια μεγάλη πέτρα στην πλάτη και τον τραυμάτισαν.

Σήμερα, ήταν το τρίτο περιστατικό που όπως όπως φαίνεται έγινε εσκεμμένα και στο οποίο, πάλι ένας από τους 4, αυτή τη φορά ο πακιστανικής καταγωγής, βρισκόταν στο ποδήλατο όταν το αγροτικό τον χτύπησε, τον έριξε κάτω τραυματίζοντάς τον και εξαφανίστηκε αφήνοντάς τον στο πεζοδρόμιο μέσα στα αίματα.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024