Η γαλλική αστυνομία ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter ότι συνέλαβε έναν άνδρα που είχε οχυρωθεί στο μουσείο της πόλης Σεν Ραφαέλ της νότιας Γαλλίας, χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το περιστατικό.
Συγκεκριμένα, η αστυνομική επιχείρηση ξεκίνησε στο Σεν Ραφαέλ της νότιας Γαλλίας, όταν ένα άτομο οχυρώθηκε στο αρχαιολογικό μουσείο της πόλης, εμποδίζοντας την είσοδο στο κτίριο.
Μάλιστα τα γαλλικά μέσα έκαναν λόγο για την ύπαρξη στον χώρο απειλητικών συνθημάτων στα αραβικά.
Ψυχολογικά διαταραγμένος ο συλληφθείς
Για το περιστατικό ειδοποίησε την αστυνομία μία καθαρίστρια, η οποία προσερχόμενη στην εργασία της δεν μπόρεσε να ανοίξει την πόρτα του μουσείου.
«Το μουσείο θα γίνει κόλαση», αναφερόταν σε μία από τις εγγραφές που φαίνονται στους εξωτερικούς τοίχους του κτιρίου, σύμφωνα με αστυνομική πηγή.
Πάντως, οι αστυνομικές δυνάμεις τείνουν στο γεγονός ότι ο άνδρας που συνελήφθη πάσχει από κάποια διανοητική διαταραχή, με αποτέλεσμα να αποκλείεται όλο και περισσότερο το ενδεχόμενο τρομοκρατίας.
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας