Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κύπελλο Ελλάδος: Ο Αιολικός απέκλεισε τον Απόλλωνα Σμύρνης

Κύπελλο Ελλάδος: Ο Αιολικός απέκλεισε τον Απόλλωνα Σμύρνης

Η πρώτη μεγάλη έκπληξη του Κυπέλλου Ελλάδος είχε θύμα τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος αποκλείστηκε από τον Αιολικό στην τέταρτη φάση. Οι νησιώτες θα αντιμετωπίσουν τη Λαμία.

Ο Απόλλων Σμύρνης έπεσε θύμα του Αιολικού στην πρώτη έκπληξη του φετινού Κυπέλλου Ελλάδος.  Ο Αιολικός αγωνίζεται στην Γ΄Εθνική, ενώ ο ιστορικός Απόλλων στην Super League 2.

Η αναμέτρηση ήταν εξ αναβολής για την τέταρτη φάση του Κυπέλλου και πλέον η Λαμία γνωρίζει τον αντίπαλό της. Ο Αιολικός επικράτησε με 1-0 της Ελαφράς Ταξιαρχίας και θα αγωνιστεί στην πέμπτη φάση του θεσμού.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 31′, αλλά το σουτ του Μπουρούς πέρασε έξω. Ο Σφύρλας νίκησε τον Παυλίδη στο 36′ στη μεταξύ τους μονομαχία, ενώ στο 42ο λεπτό ο Αιολικός εκτέλεσε πέναλτι.

Ο Μπουρούς ανέλαβε την εκτέλεση, ήταν εύστοχος και άνοιξε το σκορ. Αυτό ήταν και το μοναδικό γκολ που έκρινε το ματς και την πρόκριση. Μάλιστα οι νησιώτες είχαν ευκαιρία και για το 2-0, αλλά ο Τσίπας δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αναγνωστόπουλο.

Αιολικός  (Γιάννης Γεωργαράς): Σφύρλας, Αγριμάκης, Καλαφάτης, Κρητικός, Βαλιός, Τσομπανέλλης, Ματάι (61’ Παλαμουτσής), Κατσίκης (87’ Μπάρκας), Τσιπάς (89’ Λαμπράκης), Μπουρούς, Σπόλιαριτς

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Παπαδόπουλος): Αναγνωστόπουλος, Κυριακίδης, Ζησόπουλος, Λαρέα, Λαγός (58’ Ιρίτιερ), Χουχούμης, Παυλίδης (71’ Βουό), Μπλάζιτς, Μπετινέλι, Βάρκας (46’ Μπαστιάνος), Μαρκόφσκι.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024