Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η τελευταία παρέλαση;

Η τελευταία παρέλαση;

Ο κ. Παυλόπουλος αποφεύγει κάθε συζήτηση για την επερχόμενη εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Ούτε όμως δηλώνει ότι δεν επιθυμεί ανανέωση της θητείας του. Απλώς περιμένει τις αποφάσεις του πρωθυπουργού

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως αυτή η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου ίσως να είναι και η τελευταία για τον Προκόπη Παυλόπουλο με την ιδιότητα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Είναι όμως έτσι τα πράγματα;

Οπως αναφέρει ο «Βηματοδότης», ο κ. Παυλόπουλος αποφεύγει κάθε συζήτηση για την επερχόμενη εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Ούτε όμως δηλώνει ότι δεν επιθυμεί ανανέωση της θητείας του. Απλώς περιμένει τις αποφάσεις του πρωθυπουργού.

Εως τότε (όταν δηλαδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιστρέψει τα Χριστούγεννα από το… βουνό και θα έχει αποφασίσει), ο κ. Παυλόπουλος θα συνεχίσει έως την τελευταία στιγμή να εκτελεί τα καθήκοντά του.

Εντυπωσιακή παρέλαση

Η παρέλαση στη Θεσσαλονίκη θα είναι το ίδιο εντυπωσιακή όπως και οι προηγούμενες. Εκεί δηλαδή που τις άφησαν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Ακόμα και επίδειξη F-16 «Ζευς» έχει προγραμματιστεί στον χώρο μπροστά από την παρέλαση.

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο πιλότος που θα «σκίσει» τους αιθέρες την 28η Οκτωβρίου 

Θα έχει ενδιαφέρον, μαθαίνω, το μήνυμα του πιλότου. Πάντως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρακολουθήσει την παρέλαση από τα Χανιά. Για τον Αλέξη Τσίπρα δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024