Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ψήφος απόδημων και υπόθεση Novartis – Χρ. Μπουτσικάκης και Χ. Μαμουλάκης στο One Channel

Ψήφος απόδημων και υπόθεση Novartis – Χρ. Μπουτσικάκης και Χ. Μαμουλάκης στο One Channel

Για την διαφαινόμενη σύγκλιση των πολιτικών κομμάτων στο ζήτημα της ψήφου των απόδημων αλλά και για την υπόθεση Novartis, μίλησαν στην εκπομπή One Line o βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χριστόφορος Μπουτσικάκης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρης Μαμουλάκης

Για την διαφαινόμενη σύγκλιση των πολιτικών κομμάτων στο ζήτημα της ψήφου των απόδημων αλλά και για την υπόθεση Novartis, μίλησαν στην εκπομπή One Line o βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χριστόφορος Μπουτσικάκης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρης Μαμουλάκης.

«Το δικαίωμα της ψήφου των απόδημων είναι δικαίωμα και όχι προνόμιο. Τα τελευταία δύο χρόνια, ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση, είχε τρέξει το θέμα. Στην αρχή, είχαμε επιφυλάξεις ως προς το που κινείται η πρόταση της κυβέρνησης. Υπήρχε έντονος προβληματισμός για τους πληθυσμούς της δεύτερης και τρίτης γενιάς, για το πώς θα ψηφίσουν και θα επηρεάσουν το εκλογικό αποτέλεσμα» σχολιάζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. «Σημαντικό να δίνεται το αυτοδίκαιο. Γι’ αυτό υπάρχει η σύγκλιση των κομμάτων. Δεν μπορούμε να συμφωνούμε σε όλα. Όμως στα μείζονα θεσμικά ζητήματα μπορούν να υπάρχουν σύγκλισης» προσθέτει ο κ. Μαμουλάκης για την στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο ζήτημα.

«Ευχάριστο που ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να βοηθήσει στο ζήτημα. Είναι βήμα μπροστά για τη χώρα και τον Ελληνισμό. Άδικο που δεν εφαρμόστηκε τόσα χρόνια» σημειώνει για το θέμα ο κ. Μπουτσικάκης. Αναφορικά με την επιστολική ψήφο και την υποχώρηση της κυβέρνησης στο θέμα, λέει πως «βάζουμε ένα λιθαράκι και συν τω χρόνω, θα μπορούν να γίνουν βελτιώσεις». Για την υπόθεση Novartis, ο «γαλάζιος» βουλευτής τονίζει πως σπιλώθηκαν εφτά πολιτικά πρόσωπα και πως «Ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε μια σαφή κατεύθυνση προς τη Δικαιοσύνη τα προηγούμενα χρόνια». Από την πλευρά του, ο κ. Μαμουλάκης ισχυρίζεται πως «η υπόθεση Novartis, ένα παγκόσμιας εμβέλειας σκάνδαλο, το ονομάζουμε σκευωρία. Μήπως υπάρχει το ζήτημα της σκευωρίας για να μην επωμιστεί η Novartis αυτά που οφείλει στον ελληνικό λαό;».

Ακόμα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει πως «εκκρεμεί η ποινική δίωξη κ. Λοβέρδου και άλλων δύο υπουργών. Η αβελτηρία δεν τιμά τη Δικαιοσύνη και δεν βοηθά κανέναν».

Πηγή: onetv.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024