Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γ. Μώραλης: Θα πάρουμε την τρίτη θέση και θα συνεχίσουμε στην Ευρώπη

Γ. Μώραλης: Θα πάρουμε την τρίτη θέση και θα συνεχίσουμε στην Ευρώπη

«Χαρήκαμε το παιχνίδι, δεν ευχαριστηθήκαμε το αποτέλεσμα», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

Ο Ολυμπιακός έκανε μια σπουδαία εμφάνιση απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου. Το τελικό σκορ 2-3 υπέρ των Γερμανών δεν αποτυπώνει όσα έλαβαν χώρα τα 90’ που προηγήθηκαν στο γήπεδο.

Μετά τον αγώνα, ο Δήμαρχος του Πειραιά και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης έκανε δηλώσεις για το παιχνίδι.

«Δύσκολο να παίζεις απέναντι σε μια τέτοια ομάδα, με ποιότητα παικτών και εμπειρία. Παίξαμε καλά, το παλέψαμε, προηγηθήκαμε. Λάθη πάντα γίνονται στο ποδόσφαιρο. Εγώ στέκομαι στο γεγονός ότι 32.000 άνθρωποι και 25-26 ποδοσφαιριστές, στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και έδωσαν ένα παράδειγμα.

Χαρήκαμε το παιχνίδι, δεν ευχαριστηθήκαμε το αποτέλεσμα. Αν είχε αποφευχθεί και το δυσάρεστο που έγινε στο παιχνίδι των νέων, με τους 30 ηλίθιους που δημιούργησαν το πρόβλημα, θα ήταν όλα καλύτερα» σημείωσε ο κ. Μώραλης.

«Έτσι είναι το Champions League. Η ομάδα το πάλεψε μέχρι τις καθυστερήσεις. Η ομάδα έπαιξε, ο κόσμος το αναγνώρισε. Πρέπει να κατανοήσουμε τις ομάδες και τις φανέλες που αντιμετωπίζουμε στην Ευρώπη. Έχουμε όλα τα φόντα να πάμε καλύτερα στη συνέχεια. Είναι δύσκολο να πάρεις αποτέλεσμα στο Λονδίνο ή τη Γερμανία. Στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα στο ‘’Γ. Καραϊσκάκης’’ θα κριθεί η τρίτη θέση που είναι ένας από τους στόχους της ομάδας. Μακάρι να μπορούσαμε να στοχεύσουμε την δεύτερη θέση. Αλλά όταν παίζεις απέναντι σε Μπάγερν και Τότεναμ, η στόχευση είναι κατ΄ ανάγκη η τρίτη θέση. Αυτός ήταν ο λογικός μας στόχος από την αρχή. Ανεξάρτητα από τις φιλοδοξίες που υπήρχαν. Παραμένουμε μέσα στο στόχο» πρόσθεσε.

Ακόμα, ο δήμαρχος Πειραιά, τόνισε πως «με βάση τη λογική, η τρίτη θέση θα κριθεί με τον Αστέρα εδώ. Έχουμε όλες τις δυνατότητες να πάρουμε την τρίτη θέση και να συνεχίσουμε στην Ευρώπη».

Πηγή: onetv.gr

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024