Αυτοκίνητο σφηνώθηκε κάτω από νταλίκα – Νεκρός ο οδηγός
Ένας νεκρός είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, στο 66ο χιλιόμετρο του κάθετου άξονα της Εγνατίας Οδού Λαγκαδά – Σερρών – Προμαχώνα, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε άνδρας, ηλικίας 54 ετών, συγκρούστηκε με προπορευόμενο φορτηγό που οδηγούσε αλλοδαπός, ηλικίας 56 ετών
Ένας νεκρός είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, στο 66ο χιλιόμετρο του κάθετου άξονα της Εγνατίας Οδού Λαγκαδά – Σερρών – Προμαχώνα, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε άνδρας, ηλικίας 54 ετών, συγκρούστηκε με προπορευόμενο φορτηγό που οδηγούσε αλλοδαπός, ηλικίας 56 ετών.
Στο σημείο της σύγκρουσης έσπευσαν και δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του 54χρονου οδηγού, ο οποίος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Σερρών, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.
Χωρίς τις αισθήσεις του #απεγκλωβίστηκε 1 άτομο, από Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, συνεπεία τροχαίου, στην Τ.Κ. Σκοτούσσης Σερρών. Επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).