Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ατλέτικο Μαδρίτης-Λεβερκούζεν 1-0

Ατλέτικο Μαδρίτης-Λεβερκούζεν 1-0

Η «χρυσή αλλαγή» του Ντιέγκο Σιμεόνε, 'Αλβαρο Μοράτα, σκόραρε στο 78' (μπήκε ως αλλαγή στο 70') δίνοντας τη νίκη στην Ατλέτικο Μαδρίτης με 1-0 κόντρα στη Λεβερκούζεν. Ένα σπάνιο και σπουδαίο ρεκόρ πέτυχε ο Ισπανός.

Ο Άλβαρο Μοράτα έγραψε ιστορία!

Όχι επειδή έδωσε τη νίκη στην Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στη Λεβερκούζεν με δικό του γκολ στο 78′ (1-0), αλλά επειδή πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ ξανά κάποιος άλλος στην ιστορία των δύο ομάδων της Μαδρίτης.

Ο Ισπανός επιθετικός έγινε ο πρώτος παίκτης που έχει σκοράρει και με την Ατλέτικο και με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Κύπελλο Πρωταθλητριών/Champions League.

Η Ατλέτικο πέτυχε μία ακόμη νίκη με το… στανιό και το συνηθισμένο σκορ, το 1-0 δηλαδή. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλά πράγματα, με τη Λεβερκούζεν να είναι ελαφρώς καλύτερη και να έχει κάποιες ευκαιρίες, χωρίς αποτέλεσμα ωστόσο.

Στο β΄μέρος δεν άλλαξε κάτι δραματικά με το ματς να δείχνει από νωρίς πως θα κριθεί είτε στο γκολ είτε στο 0-0. Η καθοριστική στιγμή έγινε στο 70′, όταν ο Μοράτα πήρε τη θέση του Κόκε στον αγωνιστικό χώρο. Οκτώ λεπτά αργότερα «μίλησε» η κλάση του Ισπανού.

Ο Λόντι έκανε πολύ καλή σέντρα από αριστερά και ο Μόρατα από κοντά  με κεφαλιά νίκησε τον Χράντεσκι για το τελικό 1-0, με την Ατλέτικο να φτάνει στους 7 βαθμούς μετά από 3 αγωνιστικές και τις «ασπιρίνες» να βρίσκονται ακόμα στο μηδέν.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Ομπλακ, Τρίπιερ, Χιμένες (15′ Ερμόσο), Φελίπε, Λόντι, Κόκε (70′ Μοράτα), Ερέρα, Τόμας, Σαούλ, Κορέα (62′ Λεμάρ), Ντιέγκο Κόστα.

Λεβερκούζεν (Πέτερ Μπος): Χραντέτσκι, Βάιζερ, Τα, Σ. Μπέντερ, Λ. Μπέντερ, Μπελαράμπι, Μπάουμγκαρτλινγκερ, Ντεμιρμπάι (84′ Λούκας Αλάριο), Αμίρι, Βόλαντ, Χάβερτς (76′ Παουλίνιο).

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024