Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ζίβκοβιτς: Οικογένεια ο ΠΑΟΚ, μας ενδιαφέρει μόνο να κερδίζει η ομάδα

Ζίβκοβιτς: Οικογένεια ο ΠΑΟΚ, μας ενδιαφέρει μόνο να κερδίζει η ομάδα

Στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα αλλά και ανάμεσα στους τέσσερις τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

O βασικός πλέον τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, μίλησε στη «LiveSport» για το κλίμα που υπάρχει στον ΠΑΟΚ αλλά και ιδιαίτερα μεταξύ των τεσσάρων τερματοφυλάκων της ομάδας. Αποκάλυψε μάλιστα πως αρκετά συχνά βγαίνουν και οι τέσσερις για φαγητό τονίζοντας πως μεταξύ τους υπάρχει υγιής συναγωνισμός.

Αναλυτικά:

«Το έλεγα και στην Ξάνθη ότι ο Πασχαλάκης είναι από τους καλύτερους γκολκίπερ στην Ελλάδα. Εξακολουθώ να έχω την ίδια άποψη. Ο ΠΑΟΚ έχει τέσσερις πολύ καλούς τερματοφύλακες. Έχουμε έναν πολύ καλό γυμναστή τερματοφυλάκων, τον Γιώργο Σκιαθίτη, που δουλεύει μαζί μας με ακρίβεια σε όλους τους τομείς. Από κει και πέρα ο προπονητής αποφασίζει ποιος θα παίζει βασικός. Αυτός που θα επιλεγεί, θα πρέπει να δίνει το 100% για να κερδίζει ο ΠΑΟΚ», σχολίασε ενόψει του πιθανού ντεμπούτου του στην Τούμπα, στο ματς με τη Λαμία.

Για το ότι μετά το τέλος των ματς που κάθεται στον πάγκο, μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο για να αγκαλιάσει τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη: «Το ίδιο συμβαίνει και τώρα. Έρχεται εκείνος και με αγκαλιάζει. Αυτό δείχνει ότι είμαστε μια οικογένεια και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να κερδίζει η ομάδα».

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην ιδιαίτερη παράδοση που διατηρούν οι τέσσερις τερματοφύλακες: «Με το που ήρθα στον ΠΑΟΚ ένιωσα την υποστήριξη από όλους και κατάλαβα ότι πράγματι είναι μία οικογένεια. Το έχουμε ως παράδοση κάθε 2-3 βδομάδες και πάμε για γεύμα ή δείπνο οι τέσσερις γκολκίπερ. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι είμαστε πολύ δυνατοί. Έχουμε τον δικό μας συναγωνισμό στις προπονήσεις, αλλά ταυτόχρονα υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον, μέσα και έξω από το γήπεδο, κι αυτό μόνο θετικό είναι για την ομάδα».

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024