Το Κίνημα Αλλαγής καλεί τη ΝΔ «να αποφεύγει ενέργειες που  δυσχεραίνουν την ευρύτερη συνεννόησης, ενώ ζητά από τον ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσει τους τακτικισμούς

Μήνυμα προς τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την ψήφο των αποδήμων στέλνει το Κίνημα Αλλαγής.

Συγκεκριμένα το Κίνημα Αλλαγής καλεί τη ΝΔ «να αποφεύγει ενέργειες που  δυσχεραίνουν την δυνατότητα ευρύτερης συνεννόησης», ενώ ζητά από τον ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσει τους τακτικισμούς «για τα μάτια του κόσμου».

«Προσπαθούμε για τις 200 ψήφους»

«Το Κίνημα Αλλαγής καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να βρεθούν οι 200 ψήφοι που απαιτούνται για να ψηφίσουν οι Έλληνες κάτοικοι εξωτερικού. Βήματα έγιναν και ελπίζουμε στην επόμενη συνεδρίαση να εξασφαλιστεί η απαραίτητη συναίνεση. Επισημαίνουμε ιδιαίτερα την αναγκαιότητα λύσης για την αντιπροσώπευση των Ελλήνων κατοίκων εξωτερικού στη Βουλή», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Καλούμε τον ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσει τους τακτικισμούς για τα μάτια του κόσμου. Δεν χωρεί μικροκομματική λογική σε ένα μείζον εθνικό θέμα, ένα θέμα δημοκρατίας.

Καλούμε επίσης τη Νέα Δημοκρατία να αποφεύγει ενέργειες που αντικειμενικά δυσχεραίνουν την δυνατότητα ευρύτερης συνεννόησης», σημειώνει το Κίνημα Αλλαγής για να καταλήξει:

«Την Δευτέρα που ολοκληρώνει το έργο της η διακομματική επιτροπή κρινόμαστε όλοι».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr