
Μηταράκης : Ο ΕΦΚΑ δεν έχει καταθέσει ποτέ ισολογισμό
Ο ΕΦΚΑ δεν έχει καταθέσει ισολογισμό για κανένα έτος λειτουργίας του, δήλωσε ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Νότης Μηταράκης.
Ο ΕΦΚΑ δεν έχει καταθέσει ισολογισμό για κανένα έτος λειτουργίας του, δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Νότης Μηταράκης.
Σύμφωνα με τον υφυπουργό, την προσεχή Πέμπτη θα ψηφιστεί διάταξη για να καταθέσει αναδρομικά ισολογισμούς ο ΕΦΚΑ και από εδώ και πέρα να καταθέτει σταθερά τα οικονομικά στοιχεία του κάθε έτους.
«Με νόμο που θα ψηφίσει τώρα η κυβέρνηση, μπαίνουν συγκεκριμένες προθεσμίες για να καταθέσει αναδρομικά ισολογισμούς για τα παρελθόντα έτη και φυσικά από εδώ και πέρα κάθε έτος, στην ώρα του, να υπάρχει έκθεση ορκωτού λογιστή και τελικά στοιχεία», είπε ο κ. Μηταράκης.
Πρόσθεσε ότι δεν μπορεί ο καθένας «να βγαίνει και να λέει για τον ΕΦΚΑ ότι νούμερα νομίζει ότι ισχύουν» αντίθετα, «πρέπει να υπάρχει μια επίσημη καταγραφή, αποτύπωση και επιβεβαίωση των στοιχείων».
- Euroleague: Αντίστροφη μέτρηση για το πρόγραμμα της νέας σεζόν
- Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στις Πάρο – Ενισχύθηκαν περαιτέρω οι Πυροσβεστικές δυνάμεις
- ΒΑΒΟΥΡΑ: Έρχεται αυτό το Σάββατο μαζί με τα ΝΕΑ
- Το Ισραήλ βομβαρδίζει τζαμί στο κέντρο της Γάζας – Νέες επιχειρήσεις στη Δυτική Όχθη [βίντεο]
- Η αληθινή ιστορία πίσω από το τραγούδι «Ο Γιάννης ο Φονιάς» που έγραψαν ο Γκάτσος και ο Χατζιδάκις το 1976
- Gen Z: Τα 8 πράγματα που δεν αντέχει από την γενιά Χ και τους baby boomers – Απλά καθημερινά μέχρι πεποιθήσεις








