Το τέλος του 2019 επιφυλάσσει δύο εκπλήξεις τόσο για τους πολίτες όσο και για τις επιχειρήσεις καθώς όπως φαίνεται ο προϋπολογισμός «γεννάει» υπερπλεονάσματα που πρέπει να δοθούν μέσα στο τρέχον έτος προκειμένου να μη χαθούν στη «μαύρη τρύπα» του χρέους.
Η νέα κυβέρνηση προσπαθεί να διαφοροποιηθεί από την προηγούμενη ακόμη και στον τρόπο που θα μοιράσει το υπερπλεόνασμα καθώς για πρώτη φορά θα δοθεί «κοινωνικό μέρισμα» στις επιχειρήσεις με τη μορφή επιστροφής φόρου από την προκαταβολή που έχουν καταβάλει μέσα στο τρέχον έτος. Το ποσό αυτό αναμένεται να ξεπεράσει κατά πολύ τα 138 εκατ. ευρώ – που ήταν η πρώτη εκτίμηση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους (ΓΛΚ) και του αρμόδιου υφυπουργού Θεόδωρου Σκυλακάκη.
Στο ρεπορτάζ του Ντίνου Σιωμόπουλου, το οποίο δημοσιεύεται στην έντυπη έκδοση στο «Βήμα της Κυριακής», παρουσιάζονται τα εξής:
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.