Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η πρόβλεψη του Ινσούα για τη θέση του Παναθηναϊκού στην τελική κατάταξη

Η πρόβλεψη του Ινσούα για τη θέση του Παναθηναϊκού στην τελική κατάταξη

O Πάμπλο Ινσούα μίλησε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο εκτός έδρας (20/10, 19:30), δήλωσε πιστός στους «πράσινους», ενώ τόνισε ότι η ομάδα του θα βρίσκεται στην εξάδα

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο Περιστέρι τον Ατρόμητο (20/10, 20:00) για την έβδομη αγωνιστική της Super League 1, με την ομάδα του Γιώργου Δώνη να επιθυμεί να επιστρέψει στις νίκες, έπειτα από την ήττα από την Ξάνθη.

Ο Πάμπλο Ινσούα μίλησε στα κανάλια novasports, όπου αναφέρθηκε στο ματς με τους Περιστεριώτες, για το κλίμα μετά την ήττα από την Ξάνθη, σχολιάζοντας και το γεγονός ότι δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να επανέλθει μετά από την ήττα με την Ξάνθη: «Η αλήθεια είναι πως μπορούμε να επανέλθουμε ναι. Αν και μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα πάντα πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι.

Με την Ξάνθη ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο και δεν έπρεπε να χάσουμε. Έτσι όμως μπορούμε εύκολα να ξαναβρούμε την αυτοπεποίθησή μας και έτσι δουλέψαμε αυτή την εβδομάδα. Πιστεύω πως θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο Περιστέρι».

Για το επερχόμενο ματς με τον Ατρόμητο: «Γνωρίζουμε τον Ατρόμητο, είναι μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα στην έδρα της, είναι ιδιαίτερα ισχυρή. Εμείς πρέπει να δούμε όμως τι μπορούμε να κάνουμε εμείς.

Είμαστε ο Παναθηναϊκός και αυτό μας υπαγορεύει τι πρέπει να κάνουμε και το πως μπορούμε να ανατρέψουμε την μέχρι τώρα πορεία. Ξέρουμε ότι θα είναι ένας αγώνας δύσκολος».

Για το αν θεωρεί πως υπάρχει βελτίωση στην ομάδα: «Οι παίκτες έχουμε γνώση και συνείδηση πως τα τρία πρώτα παιχνίδια δεν ήταν στο επίπεδο που θα θέλαμε. Κάναμε την αυτοκριτική μας, είδαμε τα λάθη μας και με τον Ολυμπιακό δείξαμε ένα καλύτερο πρόσωπο, αλλάξαμε προς το καλύτερο.

Δείξαμε ότι έχουμε όρεξη και ότι θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο. Στα υπόλοιπα παιχνίδια δείξαμε επίσης όρεξη, είχαμε πίεση και ζωντάνια, βελτιώσαμε την εικόνα μας και σε άμυνα και σε επίθεση. Πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο, αλλά με την όρεξη και με τον τρόπο που θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε θα είμαστε στην πρώτη εξάδα».

Για το αν έχει γίνει κουβέντα για την ανανέωση του συμβολαίου του και για το αν θα αποδεχόταν πρόταση από άλλη ελληνική ομάδα: «Όπως είπατε κι εσείς η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω τίποτα. Υπάρχουν φήμες για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αλλά δε διαβάζω ελληνικές ειδήσεις, οπότε επί της ουσίας δεν ξέρω τίποτα.

Εγώ επικεντρώνομαι στην ομάδα μου, τον Παναθηναϊκό. Το καλοκαίρι, τον Ιούνιο συγκεκριμένα, τελειώνει το συμβόλαιό μου αλλά δεν έχει γίνει καμιά συνάντηση για ανανέωση. Εγώ θέλω το καλύτερο για τον Παναθηναϊκό. Γνωρίζω την κατάστασή μου και την κατάσταση του Παναθηναϊκού.

Αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου εδώ και κοιτάω πάντα να κάνω το καλύτερο για να βοηθάω την ομάδα μου. Για το δεύτερο σκέλος της ερώτησης όχι δε σκέφτομαι κάποια άλλη ομάδα, ούτε άλλη ελληνική ομάδα».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024