Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ποντένσε : «Για χρόνια στον Ολυμπιακό με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση»

Ποντένσε : «Για χρόνια στον Ολυμπιακό με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση»

Μία ημέρα μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, ο Ντάνιελ Ποντένσε δήλωσε πως θέλει να μείνει για χρόνια στους Ερυθρόλευκους

Είναι γνωστό από εχθές πως ο Ντάνιελ Ποντένσε θα είναι παίκτης του Ολυμπιακού έως το 2023, αφού επέκτεινε την συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους».

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA, ο Πορτογάλος δήλωσε πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την ανανέωση του συμβολαίου του, τόνισε πως θέλει να κερδίσει πολλά τρόπαια με τους Πειραιώτες και να φορέσει για πολλά ακόμα χρόνια την «ερυθρόλευκη».

Επεσήμανε μάλιστα ότι το νέο συμβόλαιο τον γεμίζει με περισσότερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά. είναι πολύπλευρα δηλαδή τα οφέλη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντάνιελ Ποντένσε:

Για την ανανέωση του συμβολαίου του:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος για τη συμφωνία. Βρίσκομαι σε έναν τεράστιο σύλλογο. Θέλω να κερδίζω τίτλους, τρόπαια νίκες, οπότε είμαι στον κατάλληλο σύλλογο και μακάρι να μείνω εδώ για πολλά χρόνια ακόμα».

Για την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Ολυμπιακός:

«Η αλήθεια είναι πως το συμβόλαιο μου είχε ακόμα μεγάλη διάρκεια και η ανανέωση με κάνει να νιώθω ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, πολύ μεγαλύτερη σιγουριά και όρεξη γιατί ο σύλλογος απέδειξε πως είναι ικανοποιημένος από εμένα και πως μου έχει εμπιστοσύνη. Η πρόταση για ανανέωση με κάνει να νιώθω μεγάλη σιγουριά»

Για το αν είναι ευκαιρία η εβδομάδα που έρχεται για ν’ αφήσει το σημάδι του στο σύλλογο:

«Θέλω να κερδίσουμε τίτλους. Για ν’ αφήσεις το σημάδι σε έναν σύλλογο πρέπει να κερδίσεις τίτλους και να βοηθήσεις σε πολύ σημαντικά παιχνίδια. Βέβαια θέλω να βοηθήσω την ομάδα σε όλα τα ματς που ακολουθούν, είτε είναι απέναντι σε μεγάλες ή σε μικρότερες ομάδες».

Για όσα ακούστηκαν περί ενδιαφέροντος συλλόγων από την Ευρώπη:

«Δεν δίνω πολλή σημασία σ’ αυτές τις ειδήσεις, ξέρω πως έχουν ακουστεί διάφορα αλλά δεν μ’ απασχολεί. Είμαι πολύ ευτυχισμένος εδώ και σκέφτομαι μόνο τον Ολυμπιακό».

Για τη δήλωση του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος ανέφερε πως περιμένει να δει τον περσινό Ποντένσε:
«Γνωρίζω πολύ καλά πως ακόμα δεν έχω φτάσει στο επίπεδο της περσινής σεζόν. Πέρυσι η απόδοση μου κλιμακώθηκε κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Βρισκόμαστε ακόμα στον Οκτώβριο, το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί το Μάιο. Είναι σημαντικό το καλό ξεκίνημα, αλλά το σημαντικότερο είναι να παραμένεις σε καλή κατάσταση μέχρι το Μάιο, που θα είμαστε και πρωταθλητές»

Για τον ΟΦΗ:
«Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που πάντα μας δυσκολεύει. Πέρυσι χάσαμε στην έδρα τους και φέτος βρίσκεται σε πολύ καλύτερη φάση. Η ομάδα του ΟΦΗ αποτελείται από πολλούς επιθετικούς και αρκετά ποιοτικούς παίκτες. Δεν θα είναι εύκολο να την κερδίσουμε, αλλά είμαστε Ολυμπιακός και δεν πρέπει να σκεφτόμαστε κάτι λιγότερο από τη νίκη».

Για τη διαχείριση της εβδομάδας:
«Για μένα η εβδομάδα που ακολουθεί είναι εύκολη για να τη διαχειριστεί κανείς γιατί όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι και διαθέσιμοι. Όλοι έχουν τεράστιο κίνητρο για να παίξουν. Είναι σίγουρα μια απαιτητική εβδομάδα με παιχνίδια απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους, όμως είναι εύκολο να τη διαχειριστείς. Έχουμε υψηλό κίνητρο και αυτό είναι σημαντικό».

Για την εθνική ομάδα και το ότι έχασε την κλήση λόγω τραυματισμού:
«Είναι τεράστια τιμή να εκπροσωπείς οποιαδήποτε χώρα. Είναι στόχος για κάθε παίκτη να βρίσκεται στις αποστολές των εθνικών ομάδων. Μπορεί αυτό να μη συμβεί και να έρθει στεναχώρια, όμως είναι μέρος του προγράμματος. Εκμεταλλεύτηκα την απουσία για να ξεκουραστώ και να βρίσκομαι στην καλύτερη δυνατή φόρμα, τώρα που ξεκινούν ξανά οι υποχρεώσεις της ομάδας».

Έχει σχεδόν ίδιο αριθμό γκολ και ασίστ. Τι προτιμά από τα δύο:
«Μου αρέσει να σκοράρω περισσότερο, αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, είτε δώσω ασίστ είτε σκοράρω. Η ομάδα έχει πετύχει γκολ. Μπορεί να μου αρέσει να σκροάρω αλλά η χαρά είναι μεγαλύτερη όταν σκοράρει η ομάδα».

Sports in

Ο Κέιν δεν έχει αντίπαλο στη μάχη για το «Χρυσό Παπούτσι»

Ο Χάρι Κέϊν είναι στην κορυφή της λίστας των κορυφαίων σκόρερ στα γήπεδα της Ευρώπης – Τέταρτος ο Βαγγέλης Παυλίδης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024