Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον ΟΦΗ το Σάββατο (20/10, 19:30) για την 7η αγωνιστική της Super League και ο Κώστας Καραπαπάς έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ομάδας.
Ο Γ’ Αντιπρόεδρος και επιχειρησιακός διευθυντής της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, απηύθυνε κάλεσμα στους φίλους των Πειραιωτών να γεμίσουν το γήπεδο στον αγώνα με τους Κρητικούς και να βοηθήσουν τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς να φτάσουν στη νίκη.
Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του Καραπαπά:
«Μια ακόμα μάχη για το Πρωτάθλημα! Γεμίζουμε το ΝΑΟ του ποδοσφαίρου και ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ! Όλοι μαζί, ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ! Θρύλε μου η ζωή…»
Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να σηκώσει το FIBA Europe Cup και πάει στη χώρα των Βάσκων για να υπερασπιστεί το +6 της Πυλαίας, στον επαναληπτικό τελικό (21:00).
Οι Σαν Αντόνιο Σπερς νίκησαν για τέταρτη φορά τους Μπλέιζερς και πέρασαν στους ημιτελικούς της Δυτικής Περιφέρειας του NBA, την ώρα που οι Σίξερς νίκησαν τους Σέλτικς στη Βοστώνη και μείωσαν σε 3-2.