Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Football League : Αφιερωμένη στον Παναγιώτη - Ραφαήλ η 4η αγωνιστική

Football League : Αφιερωμένη στον Παναγιώτη – Ραφαήλ η 4η αγωνιστική

Η 4η αγωνιστική στη Football League είναι αφιερωμένη στον Παναγιώτη-Ραφαήλ, καθώς έξω από κάθε γήπεδο της κατηγορίας θα τοποθετηθούν κουμπαράδες για να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα από τους φιλάθλους

Αξιέπαινη κίνηση από τη Football League (3η κατηγορία στην Ελλάδα, μετά τις Super League 1 και 2).

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ανακοίνωσε πως θα τοποθετηθούν κουμπαράδες έξω από κάθε γήπεδο στους αγώνες της 4ης αγωνιστικής, για να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για τον Παναγιώτη-Ραφαήλ.

Ο μικρός έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο με την σπάνια ασθένειά του (Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία τύπου Ι (SMA I)) και οι προσπάθειες για να μεταβεί στη Βοστώνη για θεραπεία συνεχίζονται πυρετωδώς.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της Football League:

«Σε ένα σαββατοκύριακο αγάπης, η Football League αποφάσισε να συμμετάσχει στην πανελλήνια προσπάθεια για να μεταβεί ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ Γλωσσιώτης στη Βοστώνη για τη θεραπεία της Νωτιαίας Μυϊκής Ατροφίας τύπου Ι (SMA I) από την οποία πάσχει.

Με τη σύμφωνη γνώμη και των 14 ΠΑΕ, έξω από κάθε γήπεδο της 4ης αγωνιστικής θα τοποθετηθεί ειδικός κουμπαράς και το ποσό που θα συγκεντρωθεί, θα κατατεθεί απευθείας στον ειδικό λογαριασμό της MDA Ελλάς.

Μπορούμε να ενισχύσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια συνδράμοντας στους κουμπαράδες που θα τοποθετηθούν έξω από το Δημοτικό Γήπεδο Ασπροπύργου, το Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, το Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού Βόλου, το Δημοτικό Στάδιο «Οικονομίδειο» Ρόδου, το Δημοτικό «Ανθή Καραγιάννη» Καβάλας, το Δημοτικό γήπεδο Νέας Τρίγλιας Χαλκιδικής και το Δημοτικό «Βουζουνεράκειο» Ιεράπετρας».

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024