Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών : Προσφέρει 5.000 ευρώ στην οικογένεια του Παναγιώτη-Ραφαήλ

Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών : Προσφέρει 5.000 ευρώ στην οικογένεια του Παναγιώτη-Ραφαήλ

Το προεδρείο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) αποφάσισε στην σημερινή του συνεδρίαση να προσφέρει το ποσό των 5.000 ευρώ, με στόχο να συμβάλλει στην προσπάθεια που πραγματοποιείται ώστε ο Παναγιώτης-Ραφαήλ να μεταβεί σε εξειδικευμένο κέντρο των ΗΠΑ.

Το προεδρείο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) θέλοντας να συμπαρασταθεί στο αίτημα της οικογένεια του 18 μηνών Παναγιώτη-Ραφαήλ Γλωσσιώτη, αποφάσισε στην σημερινή του συνεδρίαση να προσφέρει το ποσό των 5.000 ευρώ, με στόχο να συμβάλλει στην προσπάθεια που πραγματοποιείται ώστε το παιδί να μεταβεί σε εξειδικευμένο κέντρο των ΗΠΑ.

Ο Γιώργος Πατούλης, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, έκανε την σχετική εισήγηση και η απόφαση ελήφθη ομόφωνα από το ΔΣ.

«Κάθε περίπτωση μοναδική»

Μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση του ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών επισήμανε πως σέβεται την απόφαση του Ανώτατου Υγειονομικού Συμβουλίου, καθώς αυτό αποτελεί το αρμόδιο θεσμικό όργανο της πολιτείας, ωστόσο αναγνώρισε πως κάθε περίπτωση είναι μοναδική και πως κάθε άνθρωπος δικαιούται να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για το βέλτιστο στην υγεία όπως και την ζωή του.

«Για ένα παιδί η ευαισθησία μας είναι ακόμα μεγαλύτερη»

«Αποφασίσαμε να συμβάλλουμε στην προσπάθεια της οικογένειας του Παναγιώτη-Ραφαήλ Γλωσσιώτη να μεταφερθεί το παιδί σε εξειδικευμένο κέντρο του εξωτερικού εκφράζοντας την κοινωνική ευαισθησία των γιατρών της Αθήνας. Ο ΙΣΑ σέβεται τα θεσμικά όργανα, ωστόσο πιστεύει και στο δικαίωμα του κάθε συμπολίτη μας στη ζωή και στην ελπίδα.

Ειδικά μάλιστα, όταν πρόκειται για ένα παιδί, η ευαισθησία μας είναι ακόμα μεγαλύτερη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πατούλης.

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024