Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τι απαντά ο Ντάνος στον χλευασμό της Παναγιώτοπουλου

Τι απαντά ο Ντάνος στον χλευασμό της Παναγιώτοπουλου

Τι είπε για την Παναγιωτοπούλου, Survivor και για το ντεμπούτο του με την τηλεόραση.

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης για τη μέχρι σήμερα πορεία του στην τηλεόραση έδωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Ο γνωστός σε όλους μας Ντάνος, μίλησε για όλα… Την πρόταση που δέχτηκε από το Survivor, τη συνεργασία με τον Αντρέα Γεωργίου, αλλά και όλα όσα είπε για εκείνον η γνωστή ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου.

«Μου έγινε μια πολύ σημαντική οικονομικά πρόταση για το All Star Survivor. Σίγουρα είναι τιμητικό, αλλά από την άλλη δεν παίζουν ρόλο μόνο τα λεφτά. Ήταν για να συμμετέχω ως παίκτης», αποκάλυψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Όσον αφορά το σήριαλ «8 λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου ανέφερε: «Δεν θεωρώ ότι θα έπαιρνα μέρος στις 8 λέξεις, γιατί έχουμε κάνει ο καθένας την πορεία του. Έχουν ξεκινήσει οι “8 λέξεις”, εγώ έχω ξεκινήσει άλλα πράγματα, δεν νομίζω ότι μπορώ να το κάνω».

Τι είχε πει η Παναγιωτοπούλου

Αίσθηση ωστόσο προκάλεσε τα όσα ανέφερε σχετικά με την Άννα Παναγιωτοπούλου η οποία πρόσφατα μιλώντας στο στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό» είχε κάνει επικές δηλώσεις.

Ειδικότερα η γνωστή ηθοποιός είχε δηλώσει: «Τώρα είναι δυνατόν να συζητάμε για έναν άνθρωπο που έκανε… Τι έκανε; Έτρεχε; Η δουλειά του ήταν να ανεβάζει τους ανθρώπους σε κρις κραφτ και να τους πηγαίνει βόλτα. Τι να πω; Τι καλά που το έπαιξε; Θα αποτρελαθούμε! Σκέψου να ξεκινήσω εγώ να πηγαίνω τον κόσμο με το κρις κραφτ βόλτα. Μπορείς να το φανταστείς; Αυτοί πώς φαντάζονται ότι μπορούν να κάνουν τη δική μου δουλειά; Αυτό είναι τρελό πράγμα».

Στα λεγόμενα αυτά ο Ντάνος απάντησε:

«Δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να κόψω το δικαίωμα από την κ. Παναγιωτοπούλου να ανεβάσει κάποιον σε σκάφος. Από εκεί και πέρα, η κ. Παναγιωτοπούλου ίσως γνωρίζει κάποια πράγματα για μένα. Σε καμία περίπτωση δεν είμαι ένας γνωστός ηθοποιός με την ανάλογη εμπειρία κλπ, αλλά είναι κάτι που προσπαθώ και θα ήθελα πραγματικά κάποια στιγμή να την γνωρίσω από κοντά και να μου δώσει τη συμβουλή της».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024