Αποκλειστικές φωτογραφίες: Η στιγμή που ανασύρονται από το βυθό οι σοροί της Σοφίας Μαυρίκου και του γιού της
Η μητέρα και ο αδερφός του Παναγιώτη Μαυρίκου ανασύρονται από τη θάλασσα νεκροί.
Τα τεράστια οικονομικά προβλήματα και η απώλεια των παιδιών της πρώτα της κόρης της που την έχασε σε ηλικία 16 ετών από καρκίνο και στη συνέχεια ο τραγικός θάνατος του γιου της Παναγιώτη τον Ιούνιο του 2016 στην Αττική όταν κάηκε ζωντανός μέσα στο αυτοκίνητό του, ήταν πολλά για να αντέξει η καρδιά και το σώμα της 75χρονης Σοφίας Μαυρίκου.
Τα παραπάνω ενισχύουν το σενάριο της αυτοκτονίας της ηλικιωμένης γυναίκας η οποία πήρε μαζί της στον υγρό τάφο της θάλασσας του Νέου Μώλου Δραπετσώνας και τον αδερφό του Παναγιώτη Μαυρίκου.
Ήταν λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης όταν αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στο Λιμενικό Σώμα για τη πτώση οχήματος μέσα στο μώλο, στο οποίο επέβαιναν δυο άτομα και δύο σκυλιά.
Διαβάστε περισσότερα εδώ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (19/5): Δράση με Premier League και Ολυμπιακός – Εθνικός στο πόλο
- Τζαβέλλας: Αρνείται να καταθέσει στη Βουλή για τις υποκλοπές – Επικαλείται «διάκριση των εξουσιών»
- Σε κοινή θέα στη ΝΔ η κούρσα διαδοχής – Με το κεφάλι στην άμμο το Μαξίμου
- Μήτσος Αλεξανδρόπουλος: Περί της αρνητικής πείρας του σοσιαλισμού
- Τα πέντε όπλα του Ιράν αν ο Τραμπ δώσει εντολή επίθεσης
- Ο Πρέσβης της Ισπανίας στην Ελλάδα στο Δημαρχείο Καλαμάτας
- Καρυστιανού: Κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Νίκου Καραχάλιου
- Μαλδίβες: Αυτή είναι η σπηλιά που έχασαν τη ζωή τους οι 5 Ιταλοί δύτες – «Είναι αδυσώπητη και κατάμαυρη»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 19.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-mohammed-abubakr-201794886-18398973-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442