Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σίμος : «Επιπέδου Champions League ο Ολυμπιακός, πρόκληση για τον ΟΦΗ»

Σίμος : «Επιπέδου Champions League ο Ολυμπιακός, πρόκληση για τον ΟΦΗ»

Ο προπονητής του ΟΦΗ Γιώργος Σίμος μίλησε για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι η ομάδα του θα τα δώσει όλα για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ο ΟΦΗ έρχεται στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει το Σάββατο τον Ολυμπιακό, για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1 (19/10, 19:30), με τον τεχνικό των Κρητικών, Γιώργο Σίμο, να τονίζει ότι το παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» αποτελεί πρόκληση για την ομάδα του.

«Είναι μία πρόκληση για μας, να αγωνιστούμε σε τέτοιο παιχνίδι και να δώσουμε το 100%», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ελληνας προπονητής, ενώ παράλληλα χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ομάδα επιπέδου Champions League, που έχει πλούσιο και ποιοτικό ρόστερ.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Χρειαζόμασταν αυτή τη διακοπή και σωματικά και πνευματικά, το είπα και μετά το ματς με τον Πανιώνιο ότι χρειαζόμασταν ένα break για να καθαρίσει το μυαλό και να ξεκουραστεί το σώμα μας. Το φιλικό με τον Εργοτέλη και οι προπονήσεις της τελευταίας εβδομάδας έγιναν σε πολύ υψηλή ένταση και γύρω στις δέκα παρά τέταρτο το βράδυ του Σαββάτου θα γνωρίζουμε αν η διακοπή μας ωφέλησε ή όχι. Εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει.

Ομάδες που παίζουν σε ρυθμούς Champions League και έχουν ερεθίσματα ταχυτήτων που δεν βρίσκουμε εύκολα στο ελληνικό πρωτάθλημα, βοηθάνε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός να αναπτύξουν υψηλές ταχύτητες όταν επιστρέφουν στις εγχώριες υποχρεώσεις. Έχουν μεγάλο και πλούσιο ρόστερ, άρα δεν πιστεύω ότι τέτοιες ομάδες έχουν κούραση μετά από έξι τέτοια ματς μέχρι τα μέσα της σεζόν.

Αντιθέτως, τους δίνει μεγάλο πλεονέκτημα και εμείς πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτές τις ταχύτητες, δεν θα αλλάξει η προσέγγιση μας. Στόχος μας είναι η δική μας απόδοση να κυμανθεί σε ακόμη καλύτερα επίπεδα. Όσο αφορά το γήπεδο το οποίο θα αγωνιστούμε, είναι ένα πανέμορφο γήπεδο και από ότι μαθαίνω θα έχει και αρκετό κόσμο. Πολλοί φίλαθλοι θα το δουν και από την τηλεόραση και είναι μία πρόκληση για μας, να αγωνιστούμε σε τέτοιο παιχνίδι και να δώσουμε το 100%».

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024