Ήταν μαζί για 2,5 χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά είχε συμβεί ένα ασυνήθιστο περιστατικό το οποίο λέγεται πως είχε ψυχράνει τις σχέσεις των δύο παικτών.
Ο λόγος για τον Λουίς Φίγκο και τον Ρονάλντο (το Φαινόμενο). Ο Βραζιλιάνος θρύλος λοιπόν, είχε κάνει το εξής σχόλιο για την όμορφη σύζυγο του Πορτογάλου, Ελέν Σβέντιν: «Αν είχα τη σύζυγο που έχει ο Φίγκο, θα έμενα πάντα σπίτι μου».
Πολλοί πίστεψαν ότι οι σχέσεις των δύο ανδρών μετά από αυτό σχόλιο δεν ήταν και πολύ καλές, αλλά ο Φίγκο έσπευσε να ξεκαθαρίσει τα πάντα σε εκπομπή στην ισπανική τηλεόραση.
«Ήξερα για το σχόλιο επειδή το είχε κάνει στα αποδυτήρια. Συγχωρώ όμως τον Ρόνι επειδή πάντα αστειευόταν. Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι έφευγα από το σπίτι όταν αποκοιμιόταν η σύζυγός μου».
Μετά από αυτή τη δήλωση του Φίγκο, η όποια παρεξήγηση υπήρχε μεταξύ των δύο πρώην σπουδαίων ποδοσφαιριστών, λύθηκε.
Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως Φίγκο και Σβεντίν παντρεύτηκαν το 2001 και έχουν αποκτήσει τρεις κόρες μαζί: την 20χρονη Ντανιέλα, την 17χρονη Μαρτίνα και την 14χρονη Στέλλα.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μπράντον και Ντάμιεν Τζέφερσον πέτυχαν 22 και 19 πόντους αντίστοιχα κι έτσι η Καρδίτσα νίκησε τον Προμηθέα με 95-79 και «κλειδώνοντας» την παραμονή της.
Μεγάλο το ενδιαφέρον στη μάχη της 5ης θέσης στα πλέι οφ της Super Leaugue, μετά τη νίκη που πέτυχε ο Άρης επί του Βόλου με 3-2. και την ήττα του Λεβαδειακού με 2-0 από τον ΟΦΗ.