Σάββατο 11 Ιουλίου 2026
weather-icon 25o
ps. post
scriptum

Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει

Οι εξελίξεις στην κεντροαριστερά – Η δημοσιογράφος Ευ. Λελεδάκη αναλύει στο One Talk

Οι εξελίξεις στην κεντροαριστερά – Η δημοσιογράφος Ευ. Λελεδάκη αναλύει στο One Talk

Για τις εξελίξεις στον διαφιλονικούμενο μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του Κινήματος Αλλαγής, χώρο της κεντροαριστεράς, μίλησε στο One Channel η δημοσιογράφος του thecaller.gr, Ευδοκία Λελεδάκη

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Για τις εξελίξεις στον διαφιλονικούμενο μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του Κινήματος Αλλαγής, χώρο της κεντροαριστεράς, μίλησε στο One Channel η δημοσιογράφος του thecaller.gr, Ευδοκία Λελεδάκη.

Καλεσμένη της εκπομπής One Talk και του Δημήτρη Μανιάτη η κ. Λελεδάκη είπε πως το ΚΙΝΑΛ δεν κατάφερε να συσπειρώσει τις δυνάμεις που ήθελε.

Σχετικά με την επικείμενη συνδιάσκεψη του κόμματος της επισημαίνει πως θα υπάρξει κριτική προς την ηγεσία αλλά όχι αμφισβήτηση, ενώ τονίζει πως «θα υπάρξει έντονο αίτημα για επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ».

Το νέο στίγμα του κόμματος, όπως θα σηματοδοτηθεί στην συνδιάσκεψη θα αφορά «τη στροφή στην κοινωνία, την εξωστρέφεια και την απαγκίστρωση από το παρελθόν. Ακόμα ετοιμάζεται νεολαία Κινήματος Αλλαγής» αναφέρει η δημοσιογράφος, λέγοντας πως «θα κατέβει και σε απεργίες το Κίνημα αλλαγής. Όπως για τις απολύσεις που ετοιμάζονται στον ΟΤΕ».

Για τον ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει πως «δεν χρησιμοποιούν τη λέξη σοσιαλδημοκρατία γιατί είναι… ‘’τζιζ’’. Προτιμούν λέξεις όπως πρόοδος, σοσιαλισμός κλπ. ΣΥΡΙΖΑ και Κίνημα Αλλαγής είναι πλέον στον ίδιο χώρο. Κι αυτό είναι κακό για το ΚΙΝΑΛ, όπως φάνηκε στις εκλογές. Στόχος του Τσίπρα είναι η πλήρης πασοκοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ στο δρόμο προς το συνέδριο, το οποίο πιθανώς να γίνει το Μάρτιο. Δεν θα το πει δημόσια αυτό ο Τσίπρας. Όμως ουσιαστικά αυτό γίνεται».

YouTube thumbnail

Πηγή: onetv.gr

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 11 Ιουλίου 2026
Cookies