Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ευρωπαϊκό Κοινβούλιο : Αναβολή της έναρξης της νέας Κομισιόν

Ευρωπαϊκό Κοινβούλιο : Αναβολή της έναρξης της νέας Κομισιόν

Αναβολή κατά ένα μήνα τουλάχιστον, παίρνει η έναρξη της νέας Κομισιόν λόγω των δυσκολιών που προέκυψαν με τους υποψήφιους Επιτρόπους από τη Γαλλία, την Ουγγαρία και τη Ρουμανία

Η έγκριση από το Ευρωκοινοβούλιο της νέας Ευρωπαϊκής Επιτροπής, υπό την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, φαίνεται ότι παίρνει αναβολή κατά ένα μήνα τουλάχιστον, λόγω των δυσκολιών που προέκυψαν με τους υποψήφιους Επιτρόπους από τη Γαλλία, την Ουγγαρία και τη Ρουμανία, αφού οι τελευταίοι απέτυχαν να εξασφαλίσουν το «πράσινο φως» από το Ευρωκοινοβούλιο.

Η απόφαση

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι έτοιμο να επιτρέψει στην νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή, υπό την ηγεσία της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, να αναλάβει καθήκοντα την 1η Δεκεμβρίου, ένα μήνα αργότερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία, ενώ τρεις χώρες δεν έχουν προτείνει ακόμη νέους υποψηφίους, τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κοινοβουλίου, Ζομ Ντους.

«Το Κοινοβούλιο είναι έτοιμο να ψηφίσει εγκαίρως για να επιτρέψει στη νέα Επιτροπή να ξεκινήσει τις εργασίες της την 1η Δεκεμβρίου, ζητεί τον ταχύ διορισμό των τριών νέων επιτρόπων «, δήλωσε ο Ντους.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024