Η ώρα της κρίσης έφθασε για τον Έλληνα υποψήφιο αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Μαργαρίτη Σχοινά σε μια νέα δοκιμασία για την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Η ακρόαση το βράδυ (19:30-22:30) του κ. Σχοινά αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μετά τις αντιδράσεις για τον τίτλο του χαρτοφυλακίου του «Προστασία του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής», για το κατά πόσον θα υπάρξει κάποια αλλαγή ή προσθήκη στον τίτλο αυτό, σε μια περίοδο που το προσφυγικό με την όξυνσή του επανέρχεται στην κορυφή της ατζέντας.

Τα προβλήματα για την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και την ομάδα της συνεχίστηκαν χθες καθώς η Γαλλίδα υποψήφια Επίτροπος Βιομηχανίας, Άμυνας και Διαστημικής πολιτικής, Σιλβί Γκουλάρ -που φέρεται να εμπλέκεται σε μια υπόθεση κακοδιαχείρισης κονδυλίων μέσα από εικονικές θέσεις εργασίας για συνεργάτες ευρωβουλευτών- δεν κατάφερε να πείσει την αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, που της ζήτησε γραπτές διευκρινίσεις.

Οι ευρωβουλευτές πέρασαν από κόσκινο την Γκουλάρ, αν και έχει επιστρέψει α χρήματα, με την ίδια να εξηγεί επί τρεις μιλώντας σε τέσσερις γλώσσες ότι δεν έχει καμία ανάμειξη.

Η απεσταλμένη του One Channel, Ιουλία Βελισσαράτου βρίσκεται στις Βρυξέλλες και μας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις.

Πηγή: onetv.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο