Αυγενάκης : «Θα διεκδικήσουμε διεθνείς διοργανώσεις γυναικείου ποδοσφαίρου»
Για την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου τόσο στη χώρα μας όσο και σε διεθνές επίπεδο μίλησε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κατά την παρουσία του στο 1ο Διεθνές Συνέδριο Ποδοσφαίρου Γυναικών που φιλοξενήθηκε στην Αθήνα.
O Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, παραβρέθηκε και χαιρέτησε στην έναρξη των εργασιών του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου Ποδοσφαίρου Γυναικών, που φιλοξενείται στην Αθήνα.
Στόχος του συνεδρίου είναι η προώθηση της πολυμορφίας και της πραγματικής ένταξης των γυναικών στον αθλητισμό.
Η οικοδόμηση μιας διεθνούς συναίνεσης γύρω από τους σκοπούς που εξυπηρετεί και τα μέσα που πρέπει να ακολουθηθούν για την ενθάρρυνση των παγκόσμιων επενδυτικών ευκαιριών στο γυναικείο ποδόσφαιρο, καθώς είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά.
- Game On: Η Φελίσια Τσαλαπάτη μαθαίνει τα μυστικά του Padel από τον Βασίλη Καραμπέτσο (vid)
- Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση αποκατάστασης του έφιππου ανδριάντα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη
- Λάρισα: Συνελήφθη 49χρονος για παιδική πορνογραφία
- Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ: Οργή για τη «φτωχική» δωρεά των 25.000 δολαρίων του δισεκατομμυριούχου Σπίλμπεργκ
- Παναθηναϊκός: Συμπλήρωσαν κάρτες Τεττέη και Καλάμπρια – Σε ποια παιχνίδια δεν θα είναι διαθέσιμοι
- Μνημόνιο Συνεργασίας Δήμου Πειραιά – Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος


