Η υλοποίηση του υπάρχοντος επιχειρησιακού σχεδίου της Ελληνικής Αστυνομίας για την άμεση επέμβαση και ανταπόκριση ειδικά σε περιστατικά βίας προς τους διασώστες του ΕΚΑΒ βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, κ. Νίκος Παπαευσταθίου με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ, κ. Μιχάλη Καραμαλάκη.

Η υλοποίηση του υπάρχοντος επιχειρησιακού σχεδίου της Ελληνικής Αστυνομίας για την άμεση επέμβαση και ανταπόκριση ειδικά σε περιστατικά βίας προς τους διασώστες του ΕΚΑΒ, κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας τους, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, κ. Νίκος Παπαευσταθίου με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ, κ. Μιχάλη Καραμαλάκη.

Επίσης, συζήτησαν για την ανάγκη επικαιροποίησης του υπάρχοντος μνημονίου συνεργασίας των δύο υπηρεσιών, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα εκπαίδευσης αλλά και συμμετοχής των στελεχών της ΕΛΑΣ στον τομέα πρόληψης και αντιμετώπισης ατυχημάτων αλλά και άλλων εκτάκτων αναγκών και κρίσεων.

Τέλος, οι κ.κ. Παπαευσταθίου και Καραμαλάκης, αναφέρθηκαν σε θέματα που αφορούν την περαιτέρω βελτιστοποίηση της εν γένει διϋπηρεσιακής συνεργασίας τόσο σε επιτελικό όσο και σε επιχειρησιακό επίπεδο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr