Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Lexus LC Convertible 2020: Ινκόγκνιτο εμφάνιση

Lexus LC Convertible 2020: Ινκόγκνιτο εμφάνιση

Το νέο ανοιχτό μοντέλο της γκάμας Lexus έκανε την εμφάνισή του ως έκδοση παραγωγής αποκαλύπτοντας πρόωρα τις λεπτομέρειες της εντυπωσιακής του σχεδίασης.

H ανοιχτή έκδοση του επιβλητικού coupe των Ιαπώνων εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό κατά τη διάρκεια διαφημιστικού γυρίσματος επιβεβαιώνοντας τα επικείμενα αποκαλυπτήριά του τα οποία αναμένονται σύντομα, πιθανότατα από την προσεχή έκθεση του Τόκυο, (24/10-4-11), αλλά και την τελική μορφή του η οποία παραμένει πιστή στο εντυπωσιακό πρωτότυπο που ανέλαβε αρχικά να το συστήσει από την έκθεση του Detroit στις αρχές της χρονιάς.

Κατά το τεκμήριο του φωτογραφικού φακού αλλά και της προηγούμενης επίσημης εμφάνισής του ως καμουφλαρισμένου πρωτοτύπου στο φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood το LC Convertible αναμένεται να αξιοποιήσει μια μεταλλική αναδιπλούμενη οροφή, αναλαμβάνοντας να αναπληρώσει το «κενό» που δημιουργήθηκε στην γκάμα της Lexus με τον τερματισμό της παραγωγής του αντίστοιχης λογικής IS 300C το 2015.

Πλην της μεταλλικής ηλεκτρικά αναδιπλούμενης οροφής με την οποία εφοδιάζεται το LC Convertible διατηρεί τη 2+2 διάταξη του εσωτερικού της coupe έκδοσης αν και η δεδομένη  ανάγκη αποθήκευσης της οροφής και ο όγκος του απαιτούμενου μηχανισμού, αναμένεται να έχει επίπτωση στον χώρο για τους επιβάτες του πίσω καθίσματος όσο και αυτόν του πορτ μπαγκάζ.

Όπως και στην περίπτωση του coupe, το LC Convertible αναμένεται να είναι διαθέσιμο με τον ατμοσφαιρικό V8 των 5,0 λίτρων με ισχύ 477 ίππους και 530 Nm ροπής ο οποίος συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο δέκα σχέσεων μεταδίδοντας την κίνηση αποκλειστικά στους πίσω τροχούς.

Το παρών στην γκάμα της ανοιχτής έκδοσης θα δώσει εξίσου και το υβριδικό σύνολο που απαρτίζεται από βενζινοκινητήρα V6 3,5 λίτρων και ηλεκτρικό μοτέρ αποδίδοντας 354 ίππους. Σε αμφότερες τις εκδόσεις αναμένεται να υπάρξουν ορισμένες οριακές διαφοροποιήσεις σε επίπεδο επιδόσεων όσο και εκπομπών ρύπων με δεδομένο το επιπλέον βάρος που προκύπτει από την ενίσχυση της στρεπτικής ακαμψίας του πλαισίου.

Επίσης, ανάλογη διαδρομή με τις διαθέσιμες εκδόσεις αναμένεται να ακολουθηθεί και σε ό,τι αφορά τα επίπεδα εξοπλισμού με τρεις διαθέσιμες επιλογές και μία περιορισμένη και άρτια εξοπλισμένη έκδοση να ακολουθεί αργότερα. Επίσης ήδη υπάρχουν πληροφορίες για έκδοση LC F Sport και για το ανοιχτό μοντέλο η οποία αναμένεται να επωφεληθεί από V8 κινητήρα που θα ξεπερνά τους 600 ίππους.

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024