Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διαγόρας Δρυοπιδέων – Πανιώνιος: Όλα τα έσοδα στον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ (pic)

Διαγόρας Δρυοπιδέων – Πανιώνιος: Όλα τα έσοδα στον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ (pic)

Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει τα έσοδα από το ματς κυπέλλου με τον Πανιώνιο (16/10, 17:00) στον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση ο σύλλογος του Αιγάλεω.

Σε μία αξιέπαινη κίνηση προέβη ο Διαγόρας Δρυοπιδέων, με την ομάδα των δυτικών προαστίων να ανακοινώνει ότι τα έσοδα από το ματς του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Πανιώνιο(16/10, 17:00), θα δοθούν στην οικογένεια του Παναγιώτη Ραφαήλ.

Ο μικρούλης (μόλις 18 μηνών), πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία και η οικογένειά του χρειάζεται τα χρήματα, ώστε να μεταβεί σε νοσοκομείο των ΗΠΑ, για τη θεραπεία του.

Έτσι μετά τον Κολοσσό, άλλη μία συγκινητική πρωτοβουλία είναι γεγονός, με τον Διαγόρα να ευελπιστεί ότι θα βρει ανταπόκριση στον αγώνα που δίνει το μικρό αγγελούδι.

Η ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας αντιμετωπίζει τη Τετάρτη (16/10, 17:00) στο κλειστό «Σταύρος Βενέτης», τον Πανιώνιο στο πλαίσιο του θεσμού του Κυπέλλου.

Τα έσοδα θα διατεθούν σε μια προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για την στήριξη του Παναγιώτη Ραφαήλ Γλωσσιώτη, που νοσεί από την βαριά εκφυλιστική νόσο της νωτιαίας μυικής ατροφίας τύπου 1 και πρέπει να μεταβεί στην Βοστώνη άμεσα για να λάβει την μοναδική γονιδιακή θεραπεία, που το κόστος της αγγίζει τα 3.000.000 ευρώ μαζί με τη νοσηλεία του παιδιού.

Γενική είσοδος 10 ευρώ.

Ας γίνει ο καθένας από εμάς ο ήρωας του Παναγιώτη Ραφαήλ!».

View this post on Instagram

Η ομάδα μας αντιμετωπίζει τη Τετάρτη (16/10, 17:00) στο κλειστό "Σταύρος Βενέτης", τον Πανιώνιο στο πλαίσιο του θεσμού του Κυπέλλου. Τα έσοδα θα διατεθούν σε μια προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για την στήριξη του Παναγιώτη Ραφαήλ Γλωσσιώτη, που νοσεί από την βαριά εκφυλιστική νόσο της νωτιαίας μυικής ατροφίας τύπου 1 και πρέπει να μεταβεί στην Βοστώνη άμεσα για να λάβει την μοναδική γονιδιακή θεραπεία, που το κόστος της αγγίζει τα 3.000.000 ευρώ μαζί με τη νοσηλεία του παιδιού. ________________________________________ Γενική είσοδος 10 ευρώ. Ας γίνει ο καθένας από εμάς ο ήρωας του Παναγιώτη Ραφαήλ!

A post shared by Diagoras Driopideon BC (@diagorasdriopideonbc) on

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024