Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αρης: Επέστρεψε ο Βέλεθ – Χωρίς τους διεθνείς η προπόνηση

Αρης: Επέστρεψε ο Βέλεθ – Χωρίς τους διεθνείς η προπόνηση

Ο έμπειρος σέντερ μπακ επέστρεψε από την Ισπανία, αλλά δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης.

Την πρώτη του προπόνηση ως τεχνικός του Αρη έκανε την Δευτέρα ο Μίκαελ Ένινγκ. Ο Γερμανός κόουτς σήκωσε μανίκια και ξεκίνησε τη σκληρή δουλειά, με στόχο την επιστροφή της ομάδας στις νίκες, αρχής γενομένης από το ερχόμενο ματς με την Ξάνθη.

Από εκεί και πέρα, ο Φραν Βέλεθ επέστρεψε στην Ελλάδα από την Ισπανία, μετά την άδεια που είχε πάρει για οικογενειακούς λόγους, αλλά δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης.

Την Τρίτη οι Κίτρινοι θα προπονηθούν το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, με τον Ένινγκ να αρχίζει από αύριο ουσιαστικά την προετοιμασία της ομάδας, ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την Ξάνθη (20/10, 17:00).

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Μετά το διήμερο ρεπό (Σαββατοκύριακο) επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ. Η προπόνηση ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με την Ξάνθη στο «Ξάνθη Arena» (20/10, 17:00), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Ο Φραν Βέλεθ, ο οποίος επέστρεψε από την Ισπανία (είχε πάρει άδεια για οικογενειακούς λόγους), δεν συμμετείχε στο σημερινό πρόγραμμα, λόγω ίωσης. Αύριο, Τρίτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»).

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024