Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ομάρ είναι στην καλύτερη φάση της καριέρας του

Ο Ομάρ είναι στην καλύτερη φάση της καριέρας του

Αρχηγός στον Ολυμπιακό, την Εθνική Νορβηγίας και καθολική αναγνώριση για την προσφορά του

Το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας της Νορβηγίας απέναντι στην Ισπανία, θα είναι από εκείνα που δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Όχι μόνο επειδή το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Νορβηγίας κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.Ούτε λόγω του πέναλτι που κέρδισε ο αρχηγός του Ολυμπιακού στο φινάλε της αναμέτρησης.

Τα εγκωμιαστικά σχόλια του νορβηγικού Τύπου για την απόδοση του Ομάρ είναι το μεγαλύτερο «παράσημο» για τον διεθνή αμυντικό της ομάδας του Πειραιά και φανερώνουν την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Νορβηγός μπακ.

Για την ακρίβεια ο Ελαμπντελαουί βρίσκεται ίσως στην καλύτερη φάση της καριέρας του. Σε ηλικία 28 ετών είναι αρχηγός στον Ολυμπιακό και αρχηγός στην Εθνική ομάδα της χώρας του.

Παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ με τους ερυθρόλευκους, συνεργάζεται μ’ έναν προπονητή που τον θεωρεί υπερπολύτιμο για την εφαρμογή του πλάνου του και δεν χωρά αμφιβολία πως έχει κερδίσει την αναγνώριση όλων για την προσφορά του σε Ολυμπιακό και Εθνική Νορβηγίας.

Ο διεθνής άσος της ομάδας του Πειραιά είναι από τους πλέον καθοριστικούς παίκτες στον σχεδιασμό του Πέδρο Μαρτίνς από το καλοκαίρι του 2018 μέχρι και σήμερα.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων δίνει μεγάλη βαρύτητα στην συμμετοχή των μπακ στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού και ο Μαρτίνς κατάφερε να ανεβάσει επίπεδο τον Ομάρ.

Αυτό φαίνεται άλλωστε από τις εμφανίσεις του διεθνούς άσου στον Ολυμπιακό αλλά και από την παρουσία του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Νορβηγίας.

Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για τους ερυθρόλευκους να βλέπουν την ανοδική πορεία των διεθνών παικτών και ο Ελαμπντελαουί είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Υπάρχουν βεβαίως κι άλλα πολλά όπως για παράδειγμα ο Σα, ο Ποντένσε, ο Τσιμίκας, ο Σεμέδο, ο Σισέ, ο Καμαρά και τόσοι ακόμα.

Ο Ελαμπντελαουί έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση απέναντι στους Ισπανούς. Ήταν μια ηγετική παρουσία στον αγωνιστικό χώρο και δικαίως ο νορβηγικός Τύπος αφιέρωσε διθυραμβικά σχόλια για να περιγράψει την εικόνα του Ομάρ.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως και ο Πέδρο Μαρτίνς είδε με ιδιαίτερη ικανοποίηση την καλή εμφάνιση του παίκτη του, καθώς ποντάρει πολλά στον Ελαμπντελαουί για τα παιχνίδια που ακολουθούν.

Και μιλάμε φυσικά για μια σειρά δύσκολων αγώνων σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ και ο Μαρτίνς θέλει τον Ελαμπντελαουί μπροστάρη στην προσπάθεια των ερυθρόλευκων.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας του λιμανιού έχει βοηθήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τον διεθνή άσο των πειραιωτών, όπως έχει κάνει φυσικά και με τους Τσιμίκα – Κούτρη, εστιάζοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό στα ανεβάσματα των ακραίων μπακ στην αντίπαλη περιοχή και στην συμμετοχή τους στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Κι αυτό είναι κάτι το οποίο δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τους συμπατριώτες του Ελαμπντελαουί, καθώς όλοι αναγνωρίζουν πόσο ανεβασμένος είναι τον τελευταίο χρόνο ο αρχηγός της Εθνικής τους ομάδας.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024