Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ακραία πρόκληση από συνεργάτη του Ερντογάν : Προχωράμε στη Συρία όπως το '74 στην Κύπρο

Ακραία πρόκληση από συνεργάτη του Ερντογάν : Προχωράμε στη Συρία όπως το ’74 στην Κύπρο

Μπορεί οι Τούρκοι να σφυροκοπούν τους Κούρδους της Συρίας εδώ και πέντε μέρες, ωστόσο φροντίζουν να έχουν στραμμένο το βλέμμα τους σε όλα τα ανοιχτά μέτωπα που διατηρούν

Μπορεί οι Τούρκοι να σφυροκοπούν τους Κούρδους της Συρίας εδώ και πέντε μέρες, ωστόσο φροντίζουν να έχουν στραμμένο το βλέμμα τους σε όλα τα ανοιχτά μέτωπα που διατηρούν.

Ένα από αυτά είναι και η Κύπρος, με την Άγκυρα να επιχειρεί παράνομη γεώτρηση στο τεμάχιο 7 της κυπριακής ΑΟΖ, τη στιγμή που τούρκοι αξιωματούχοι με πρώτο και καλύτερο τον υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, κάνουν λόγο για άνοιγμα της πείκλειστης πόλης της Αμμοχώστου.

Σε αυτό το πλαίσιο, σύμφωνα με το sigmalive.com της Κύπρου, ο στενός συνεργάτης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Εμρουλά Ισλέρ, με ένα ιδιαίτερα προκλητικό μήνυμα φρόντισε να υπενθυμίσει στη Λευκωσία ότι δεν θα πρέπει να επαναπαύεται τώρα που η Άγκυρα έχει στραμμένη αλλού την προσοχή της.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, «προχωρούμε στην εισβολή στη Συρία παρά τις αντιρρήσεις των Αμερικανών και των Ρώσων, όπως κάναμε το 1974 στην Κύπρο». Με αυτόν τον τρόπο ο στενός συνεργάτης του τούρκου προέδρου, προειδοποιεί την Κύπρο να… κάτσει στα αυγά της, καθώς όπως δεν λογάριασαν τίποτα και κανέναν για την εισβολή θα μπορούσαν να το κάνουν ξανά, όπως το έχουν ήδη κάνει μια φορά στην Κύπρο.

«Αυτός ο τύπος είναι απολογητής του ISIS, και είπε πως, το ISIS σκοτώνει αλλά δεν βασανίζει. Υπήρξε ειδικός απεσταλμένος του Ερντογάν στη Λιβυή, όπου συντόνισε του τζιχαντιζτές και ισλαμικές ομάδες», έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο twitter o Τούρκος δημοσιογράφος, Αμπντουλάχ Μποζκούρτ.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024