Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στέφανος Τσιτσιπάς : «Αυτά χρειάζομαι για να κερδίσω τον Τζόκοβιτς»

Στέφανος Τσιτσιπάς : «Αυτά χρειάζομαι για να κερδίσω τον Τζόκοβιτς»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τη... συνάντηση του στα προημιτελικά του τουρνουά στη Σανγκάη (11/10, 9:00 το πρωί ώρα Ελλάδας) με τον Νόβακ Τζόκοβιτς κι ανέλυσε τον τρόπο που πρέπει να αγωνιστεί για να περάσει το εμπόδιο του Σέρβου θρύλου του τένις

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέρασε δύσκολα το εμπόδιο του Χούμπερτ Χουρκάτς στον τρίτο γύρο του τουρνουά της Σανγκάης και στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον μεγάλο Νόβακ Τζόκοβιτς

Ο Έλληνας τενίστας μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πολωνό κι αναφέρθηκε στη… σύγκρουση με τον Νόλε, αναλύοντας τι πρέπει να κάνει αν θέλει να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του τουρνουά.

Ακόμη ο «Τσιστιφάστ» σχολίασε το κοινό που παρακολουθεί τους αγώνες στην Κίνα, δηλώνοντας ότι είναι πολύ ήσυχοι και πως δεν έχουν καμία σχέση με τους Έλληνες φιλάθλους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Τζόκοβιτς είναι είναι πολύ σταθερός ως παίκτης. Μπορεί να παίξει παντού με την ίδια επιτυχία. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να περιμένω τις ευκαιρίες μου. Να είμαι επιθετικός. Να μη σκέφτομαι άλλα πράγματα, να είμαι δυο φορές πιο συγκεντρωμένος απ’ ότι σήμερα, να μη δίνω εύκολα πόντους…»

Για τους Κινέζους που παρακολουθούν τους αγώνες: «Είναι πολύ ήσυχοι, καμιά σχέση με τους Έλληνες όπως τους είδα στο Κύπελλο Ντέιβις… Φαίνονται ευτυχισμένοι… Έρχονται να βγάλουν φωτογραφίες, μου δίνουν δώρα, μου δίνουν ενέργεια…» είπε.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024