Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντετοκούνμπο για Μουντομπάσκετ : «Ένιωθα μόνος εναντίον 5»

Αντετοκούνμπο για Μουντομπάσκετ : «Ένιωθα μόνος εναντίον 5»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά το πρώτο ματς της σεζόν στη pre season για τους Μπακς, μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπειρία του να παίζει κανείς σε τουρνουά με κανονισμούς της FIBA

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά από ένα διάστημα ξεκούρασης δείχνει έτοιμος για δράση. Στο πρώτο ματς της pre season που συμμετείχε, ήταν απολαυστικός (22 πόντοι/11 ριμπάουντ) οδηγώντας τους Μπακς σε νίκη επί των Τζαζ με 133-99.

Ο Greek Freak, μετά το τέλος του ματς μίλησε σε εκπρόσωπους του Τύπου και απάντησε σε ερωτήσεις για την κατάσταση που βρίσκεται και τον χρόνο συμμετοχής του, ωστόσο το πραγματικό ενδιαφέρον βρίσκεται στις δηλώσεις του σχετικά με την καλοκαιρινή περιπέτειά του με την Εθνική στο Παγκόσμιο της Κίνας.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο:

«Οι συμπαίκτες μου μού έλεγαν να χαλαρώσω, ότι είναι μόνο το πρώτο μου ματς. Πάντα πρέπει να προσπαθείς, όμως, σωστά; Μού αρέσει να παίζω σκληρά. Πάντα προσπαθώ να δίνω ό,τι έχω. Τα λεπτά μου είναι στο χέρι του κόουτς. Αν δεν με θέλει εκεί έξω, είναι απόφασή του, αλλά ποτέ δεν… μετράμε το πόσο σκληρά θα παίζω. Πιστεύω πως αυτό θέλει από μένα», ανέφερε αρχικά.

Όταν ρωτήθηκες για το πρώτο κάρφωμα που της χρονιάς, σχολίασε, αναφερόμενος παράλληλα και στις διαφορές με την FIBA: «Ένιωσα πολύ καλά! Όταν έπαιζα στη FIBA, ένιωθα σαν… φυλακισμένος! Ήταν σαν να βγήκα από το κλουβί και τώρα είμαι ελεύθερος! Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα, που έπαιξα μπροστά από τους οπαδούς μας, μαζί με τους συμπαίκτες μου».

Για το ότι δεν έκανε το αγαπημένο και σήμα κατατεθέν «mean mug», δήλωσε: «Είναι λίγο νωρίς ακόμα. Ελπίζω να βγει πολύ μέσα στη σεζόν!».

Για το double double κόντρα στους Τζαζ τόνισε: «Τα στατιστικά δεν έχουν σημασία. Ως Γιάννης, η δουλειά μου είναι να τους καλύπτω όλους, να παίρνω ριμπάουντ, να τρέχω, να είμαι παντού και πρέπει να είμαι σε καλή κατάσταση γι’ αυτό».

Τέλος, όταν του ζητήθηκαν διευκρινίσεις για την ατάκα «φυλακισμένος» που ανέφερε νωρίτερα: «Οι κανονισμοί, ο τρόπος που παίζεται το μπάσκετ (στη FIBA), το spacing. Κάθε φορά που είχα την μπάλα, ένιωθα ότι έπαιζα μόνος εναντίον πέντε. Ήταν δύσκολο, τελείως διαφορετικό. Προτιμώ το ΝΒΑ πιο πολύ (γέλια)».

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024