Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κτηνοτρόφος «γάζωσε» σπίτι για ασήμαντη αφορμή - Κινδύνεψαν τρία παιδιά

Κτηνοτρόφος «γάζωσε» σπίτι για ασήμαντη αφορμή – Κινδύνεψαν τρία παιδιά

Κτηνοτρόφος από τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης αποφάσισε να πάρει το νόμο στα χέρια του και να «γαζώσει» με σφαίρες γειτονικό σπίτι

Κτηνοτρόφος από τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης αποφάσισε να πάρει το νόμο στα χέρια του και να «γαζώσει» με σφαίρες γειτονικό σπίτι.

Ο γιος του κτηνοτρόφου είχε ένα καβγά με το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας και εκείνος αποφάσισε να αναλάβει δράση.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr το περιστατικό συνέβη το πρωί της περασμένης Κυριακής. Η μητέρα της οικογένειας δεν βρισκόταν στο σπίτι εκείνη την ώρα και δεν μπορούσε να προστατέψει τα παιδιά της.

«Αυτό δεν είναι καθόλου λογικό. Και δε γίνεται να αντιμετωπίζεται έτσι μια ασήμαντη φασαρία που είχε δημιουργηθεί. Θα μπορούσε να είχε μιλήσει μαζί μας ή να είχε απευθυνθεί στην Αστυνομία ώστε να καταγγείλει το οποιοδήποτε πρόβλημα είχε. Όχι να πάρει τον νόμο στα χέρια του και να αρχίσει να πυροβολεί μικρά παιδιά. Δεν ήμουν μέσα στο σπίτι για να προστατεύσω τα παιδιά μου εκείνη την ώρα. Όταν το έμαθα, το σοκ μου ήταν μεγάλο», ανέφερε η ίδια.

Το χρονικό της επίθεση

Το πρωί της Κυριακής ο κτηνοτρόφος πήγε με το αυτοκίνητό του κοντά στο σπίτι της οικογένειας. Με ένα 9άρι πιστόλι άνοιξε πυρ και έντρομη η μεγαλύτερη κόρη πήγε στο παράθυρο να δει τι συνέβη.

Με τρόμο είδε τις σφαίρες να περνούν δίπλα της. Μια μάλιστα βολίδα σφηνώθηκε στον καταψύκτη του σπιτιού, λίγα μόλις εκατοστά μακριά από το σημείο όπου στεκόταν η 16χρονη, η οποία από θαύμα δεν τραυματίστηκε.

«Πρόκειται για θαύμα που το παιδί μου δε χτυπήθηκε από τις σφαίρες. Η κόρη μου ήταν στο παράθυρο και η σφαίρα σφηνώθηκε στον καταψύκτη, που ήταν ακριβώς δίπλα της», είπε η μητέρα, περιγράφοντας σοκαρισμένη το γεγονός.

Οι γονείς την ώρα των πυροβολισμών βρίσκονταν στην εκκλησία. Μόλις πληροφορήθηκαν τι συνέβαινε, έφυγαν έντρομοι από την εκκλησία και πήγαν τρέχοντας στο σπίτι τους.

Εκεί βρήκαν σε κατάσταση σοκ τη 16χρονη κόρη τους, όπως και το μικρότερο κοριτσάκι τους, μόλις 9 ετών. Τα σημάδια της επίθεσης είναι εμφανή τόσο μέσα όσο και έξω από το σπίτι της οικογένειας.

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράση

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγίου Νικολάου απέκλεισαν την περιοχή και μετά από έρευνα εντόπισαν πέντε κάλυκες.

Από τις περιγραφές των παιδιών και τη μαρτυρία του 20χρονου γιου της οικογένειας για τον καβγά με τον συνομήλικό του, γιο του 47χρονου, οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τα στοιχεία του και εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του, καθώς κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024