Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσιλιμπάρης: «Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου για να φτάσουμε στην πρόκριση»

Τσιλιμπάρης: «Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου για να φτάσουμε στην πρόκριση»

Το μήνυμα του πορτιέρε του Ολυμπιακού στον κόσμο του συλλόγου ενόψει της ρεβάνς με την Τιμισοάρα (12/10, 19:00).

Κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού να σταθεί στο πλευρό της ομάδας χάντμπολ του συλλόγου στον επαναληπτικό με την Τιμισοάρα (12/10, 19:00) για τον β’ προκριματικό γύρο του EHF Cup απηύθυνε ο Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης.

Ο πορτιέρο του Ολυμπιακού εξέφρασε την αισιοδοξία του για την έκβαση του δεύτερου αγώνα με τη ρουμάνικη ομάδα και κάλεσε τον κόσμο στηρίξει την ομάδα στη μεγάλη προσπάθεια που θα κάνει για την πρόκρισή της στην επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Υπενθυμίζουμε ότι το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο στις 19:00 στο κλειστό του Ρέντη, Μελίνα Μερκούρη, ενώ οι Ερυθρόλευκοι στο πρώτο παιχνίδι ηττήθηκαν με 31-29.

Αναλυτικά ο αρχηγός του Ολυμπιακού ανέφερε:

«Με βάση την εικόνα των δυο ομάδων στο πρώτο παιχνίδι στη Ρουμανία η υπόθεση της πρόκρισης είναι καθαρά στο χέρι μας. Πρέπει να διορθώσουμε κάποιες αδυναμίες που παρουσιάστηκαν στο πρώτο παιχνίδι και να περιορίσουμε κάποιες καταστάσεις που μας πλήγωσαν στο τέλος του αγώνα στη Ρουμανία και ανέτρεψαν το θετικό αποτέλεσμα που είχαμε χτίσει στα πρώτα 50 λεπτά της αναμέτρησης.

Μετά τη λήξη της πρώτης αναμέτρησης ήταν προφανές ότι ο παλμός που δημιουργήθηκε στο γήπεδο της Τιμισοάρα ήταν καταλυτικός για να γίνει η ανατροπή από την πλευρά τους. Έτσι και εμείς χρειαζόμαστε τη βοήθεια και τη στήριξη του κόσμου για να φτάσουμε στην πρόκριση.

Είμαστε πολύ αισιόδοξοι αναφορικά με το τελικό αποτέλεσμα και άσχετα με το πρόσωπο που θα παρουσιάσει η Τιμισοάρα αναφορικά με τις απουσίες που είχε στο πρώτο ματς, εμείς θα κυνηγήσουμε την πρόκριση γιατί πιστεύουμε ότι την αξίζουμε».

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024